Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Τα άκουσε ο Αβραμίκας από τον Μπίνο




 ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Τον έκανε σκουπίδι ο Μπίνος

ΤΟΝ  ΕΞΟΥΘΕΊ ΣΕ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΞΑΝΆ ΑΛΛΑΓΈΣ


ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ








Τα σπασμένα πλήρωσε χωρίς να φταίει ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Στέφανος Αβραμίκας  το μεσημέρι  της Δευτέρας  από τον Δήμαρχο Αλμωπίας.
Παραμονή της μεγάλης εορτής της Παναγίας , του άλλαξε τον αδόξαστο και του κατέβασε χιλιάδες καντήλια και  ότι άλλο περιλαμβάνει το υβρεολόγιο τω ημερών . Αιτία η καθυστέρηση του Αντιδημάρχου να πάει στην οικονομική επιτροπή  , στη συνεδρίαση της οποίας δεν είχε απαρτία , καθώς παρόντες ήταν ο ίδιος   το αναπληρωματικό μέλος Γ. Χατζηγιαννίδης και από την αντιπολίτευση Δ. Πασόης και Δ. Καλδερεμτζή
Απουσίαζαν τα γνωστά τακτικά μέλη (Χουρσόγλου-Ουργαντζόγλου) για τους γνωστούς λόγους (ωράριο συνεδρίασης).
Ο  Δήμαρχος τον  αναζητούσε στο τηλέφωνο εναγωνίως  ,αλλά ο Στ. Αβραμίκας  τη στιγμή εκείνη βρισκόταν στην τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, προς αντικατάσταση λαμπτήρων, μαζί με το συνεργείο .Έξω φρενών ο Δήμαρχος  τον πέρασε γεννεές δεκατέσσερις  παρουσία των υπολοίπων μελών.
Τελικά η συνεδρίαση ξεκίνησε με τα μέλη να είναι δύο της συμπολίτευσης και δύο της αντιπολίτευσης.

Το 11ο θέμα   ήταν αυτό που έκαιγε και ήθελε πλειοψηφία.  Αφορούσε την έγκριση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού, ένα θέμα το οποίο απασχόλησε δύο φορές κατά το παρελθόν την Οικονομική Επιτροπή, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού αφορούσε τον αποκλεισμό εργολάβου για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό, επειδή άργησε να καταθέσει την προσφορά του, κατά ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!!

Κατά την ψηφοφορία, οι Δ.  Πασόης και Δ. Καλδερεμτζή Δ. ψήφισαν λευκό, όπως και τις άλλες δύο προηγούμενες φορές, αντιδρώντας έτσι στην απόφαση της επιτροπής, να μην δεχθεί την προσφορά του παραπάνω εργολάβου, επειδή καθυστέρησε για δύο λεπτά, και υπέρ οι δύο της συμπολίτευσης. Αν και το θέμα θεωρήθηκε ότι ψηφίσθηκε, αφού η ψήφος του Προέδρου, λαμβάνεται διπλή, με ύφος ικετευτικό ο Μπίνος Δημήτρης, παρακαλούσε τους Πασόη και Καλδερεμτζή να αλλάξουν!! την ψήφο τους, δίνοντας θετική ψήφο , καθώς ο εργολάβος είναι προσωπικός του φίλος.

Εκείνη σχεδόν την ώρα, προσήλθε ασθμαίνοντας στην συνεδρίαση ο Στέφανος Αβραμίκας, με αποτέλεσμα να δεχθεί εκ νέου λεκτική επίθεση από τον Δήμαρχο, επειδή τον θεώρησε υπεύθυνο για την απώλεια της ψήφισης του παραπάνω θέματος, επειδή αν ήταν έγκαιρα παρόν, θα... περνούσε το θέμα κατά πλειοψηφία. Μάταια παρευρισκόμενος πολίτης στην συνεδρίαση, προσπαθούσε να πείσει τον Δήμαρχο ότι για το καλό του Δήμου... έτρεχε ο Αντιδήμαρχος. ο Αντιδήμαρχος  δεν αντέδρασε καθόλου στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του! Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει παραίτηση εντός των ημερών.
Το θέατρο του παράλογου συνεχίστηκε  και μετά το τέλος  της συνεδρίασης όμως, αφού ο εκνευρισμός και οι φωνές του Δημάρχου, ακούσθηκαν μέχρι την πλατεία που βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου.

Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα 17 θέματα ψηφίσθηκαν ομόφωνα, με εξαίρεση δύο θέματα που αναβλήθηκαν για περαιτέρω διευκρινίσεις.


Με πληροφορίες και από την Η/Έ  ifonitispellas

7 σχόλια:

  1. Πάρτα και αισυ αγοράκι πού αφήσατε τον άρρωστο να τα κάνει μπαχαλ.Που κατάντησε την δεξιά παράταξη την πιό μησυτη τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Εάν το πάρει χαμπάρι ο πασοης ο κοιμισμένος με τόν Τσάνταλη μαζί θα κυβερνήσουν μέχρι τέλους.με τέτοιο δωράκι απτό αλαζονοδημαρχο.αλλα αυτοί κοιμούνται ακόμα.... Χουρσουγλου τελείωνε με τα ροδάκινα και μάζεψε τούς καί παράτα την δεξιά πολλές φορές σε πίκρανε τώρα είναι η ώρα για έργα ο χρόνος τελειώνει όπως καί ο Μπίνος άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ???Η ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΩΜΟΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΚΙΣΤΙΚΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΚΕΙΝΟΥΝ ΠΟΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΚΤΙΑ ΥΠΟΛΟΙΤΟΥΡΓΟΝ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΥΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ....ΤΕΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΖΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως παιδάκια η μηλια είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με αυτήν που ήταν με το Πασοη, με το Πασοη τρεις αντιδημαρχη από την μηλια,,, χάλια μαύρα, κ τώρα ένας πρόεδρος συνέχεια στο δρόμο,,,προσπαθεί να οργανώσει το χωριό του,,, μπράβο στον πρόεδρο κ τους φίλους που βοηθάνε μπινο βοηθησε κ εσύ λίγο την μηλια,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπινο τους δρόμους της μηλιας ,, βοήθησε τον πρόεδρο,,, σε στηρίζει με νύχια και δόντια,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αβραμικα ασχολεισου λιγο και με το Αρχαγγελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και με την Θηριοπετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)