Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα θα πραγματοποιήσει πολλαπλές δράσεις.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας καλεί όλα τα μέλη του, τους εργαζόμενους, τους νέους,
τους συνταξιούχους και τους ανέργους  στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη. Επίσης καλούμε και την ΑΔΕΔΥ να συμμετάσχει μαζί μας στο Συλλαλητήριο.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να αγωνιστούμε για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, υγεία και ασφάλεια, για δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις και παροχές, για ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.
Αναλυτικά οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούνε είναι οι εξής:

α) Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη- Συνέντευξη Τύπου συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.  
β) Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη, στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου. Στην Εκδήλωση θα πάρουν μέρος συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.
γ) Στις 8 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή, το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τα προεδρεία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και την συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.
δ) Στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)