Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΤΖΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ



 


Ο Εδεσσαικός  προχώρησε στην μεταγραφή του Γιώργου Τζατζανά.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ.Γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1998 ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Arsenal Κομοτηνής.Το 2010 μεταπήδησε στην ομάδα του Πανθρακικού όπου αγωνίστηκε ως αρχηγός μέχρι το 2016 στις Κ17 και Κ20 αντίστοιχα.Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Κ20 της Κέρκυρας.
Το 2012 κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Παίδων έχοντας 3 συμμετοχές.Ο νεαρός αριστεροπόδαρος τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσε τις προπονήσεις της ομάδας,έπεισε με τις δυνατότητες του τον Ηλία Σαπάνη και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.


ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Εδεσσαικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Παπουλίδη και Χρήστο Παπαηλία.Οι δύο ποδοσφαιριστές εάν και είχαν συμφωνήσει αρχικά ανανεώνοντας για ένα χρόνο ακόμα με την ομάδα μας,τελικά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αδυνατούν να συμμετέχουν στις αυξημένες απαιτήσεις της Football League και στα νέα δεδομένα με αποτέλεσμα να ζητήσουν οικιοθελώς την διακοπή συνεργασίας με τον Εδεσσαικο.


1 σχόλιο:

  1. κοσμογυρισμενο κ αυτο το παληκαρι. βλέπω ανοιγει κ αλλο η κουβερτα, οι υποχρεωσεις μεγαλωνουν, το μπαατζετ στα ουράνια; απο πού; θα δείξει. παντως για δικα μας παιδία δεν εχει περιθωρια, οπως παντα επειδη ηταν κ ειναι τζιαμπα. το ροστερ τελικα βποσους θα εχει 35;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)