Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ »



Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί σε συνάντηση όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 7.30 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου, όπου θα γίνει η παρουσίαση του έργου και η πρώτη ανάγνωση του κειμένου. Η πρόσκληση δεν αφορά μόνο τα μέλη του συλλόγου αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στη νέα Θεατρική ομάδα και να στηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο τη νέα παραγωγή. Γνωρίζοντας πως δεν αρκεί μία μόνο συνάντηση για την στελέχωση της νέας Θεατρικής ομάδας, ορίζονται ακόμα δύο: το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017  την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

«ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, το Θεατρικό Εργαστήρι ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη, οι εγγραφές όμως θα γίνονται από τον Σεπτέμβρη. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, μπορείτε να επισκεφτείτε το εντευκτήριο του συλλόγου-Ίωνος Δραγούμη 35- το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6-7.30 το απόγευμα. Πληροφορίες στο τηλ 6938363911

«ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους :
ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,
 ΠΑΖΑΡΚΑ ΕΛΕΝΑ,
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,
ΣΟΦΙΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ,
ΠΙΠΕΡΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
και ΤΖΩΓΑ ΑΝΝΑ
που εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Τα παιδιά αυτά έκαναν υπερήφανη την «οικογένεια» του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, καθώς είναι παιδιά που είτε παρακολούθησαν το Θεατρικό Εργαστήρι, είτε ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο σανίδι σε παραστάσεις και δρώμενα του συλλόγου. Είθε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.
Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

«ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί και συγχαίρει τη Θεατρική ομάδα της Νεανικής Σκηνής που συμμετείχε στο 15ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου με το έργο του Ανδρέα Φλουράκη «Κόκκαλα» αποσπώντας την τιμητική διάκριση «ΕΠΑΙΝΟΣ» που αποτελεί παρακαταθήκη για το Εδεσσαϊκό Θέατρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)