Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

‘Επτάψυχος» και πολυνίκης Ο Δ. Μπίνος




ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ







ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΙΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ


Όχι μονο στάθηκε όρθιος ο   Δημήτρης Μπίνος  στη γενική συνέλευση της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, αλλά κατάφερε να πάρει και τις ψήφους των διαφωνούντων και της αντιπολίτευσης που ήταν περισσότεροι από αυτόν.
Οι συσχετισμοί ήταν 14-13 κατά του  Δημάρχου.ΔΙαφωνούντες  σύμβουλοί του και αντιπολίτευση  εμφανίστηκαν αραγείς . Πήραν αρχικά την προεδρία της γενικλής συνέλευσης με τον Χρήστο Χουρσόγλου, αφού προηγουμένως, παραιτήθηκε της υποψηφιότητας ο Σίμος Σωτηριάδης , που αντιλήφθηκε ότι οι «αντίπαλοι» είχαν το πάνω χέρι.
Αργότερα έγινε και η εκλογή γραμματέα . Ο Δήμαρχος πρότεινε τον Χρήστο Γεωργίου και ο Δ. Πασόης την Κατερίνα Μπαγκή.Στη ψηφοφορία που ακολούθησε το αποτέλεσμα ήταν 14-12 υπέρ της Κ. Μπαγκή . Ένας από τους "πιστούς" του δημάρχου δεν ψήφισε Γεωργίου.
Η Γενική συνέλευση τελείωσε μετά τις 2 τα μεσάνυχτα καθώς ο πρόεδρος Χ. Χουρσόγλου έδωσε απεριόριστο χρόνο σε όλους να μιλήσουν .
Ο Δήμαρχος υπερασπίστηκε του έργου της διοίκησης αναφερόμενος σε μία σειρά έργων που έγιναν. Φέτος ήταν πολύ πιο λιτός  και λιγότερο   επιδεικτικός από πέρυσι , κάτι που επισήμανε και ο Δημήτρης Πασόης. 
 Ο  δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και επιχείρησε πολλές φορές να εγκλωβίσει τον Δημήτρη Βέσκο χωρίς να τα καταφέρει . Ο τέως Αντιπρόεδρος της επιχείρησης των λουτρών Δ. Βέσκος του άσκησε σκληρή κριτική και άφησε πολλές αιχμές για μη νόμιμες ενέργειες.  Κάτι που δεν αποδέχτηκε ο Δ. Μπίνος.  Υποστήριξε δε πολλές φορές ότι δεν γίνεται ανάπτυξη ουσίας αλλά επιφανειακή, ενώ οι διαφωνίες του σε πολλά ζωτικά ζητήματα είναι καταγεγραμένες στα πρακτικά.



 Αναφερόμενος στα οικονομικά είπε ότι με σωστή διαχείρηση η επιχείρηση έχεια απόθεμα  περίπου 500 χιλ . ευρώ. Αργότερα στις διευκρινιστικές ερωτήσεις που έκανε ο Δ. Πασόης , ο ορκωτός λογιστής παραδέχτηκε ότι  στα έξοδα δεν μπήκαν διαφορες δικαστικές διεκδικήσεις που ξεπερναν τις   5οο χιλ. ευρώ , ίσως και παραπάνω. Δεν μπήκαν γιατί δεν μπορούν ακόμα να προσδιοριστούν επακριβώς Συνεπώς η οικονομική αποσαφίνηση δεν είναι ακριβής. Με τα ποσά αυτά δεν υπάρχει κέρδος .

Ένταση και αμηχανία δημιουργήθηκε όταν οι δεκατέσσερις εμφανίστηκαν να μην θέλουν να ψηφίσουν  σημεία του ισολογισμού που αφορούσαν την πληρωμή της ηλεκτρονικής εφημερίδας –οργάνου του Δημάρχου και τα έσοδα από το εστιατόριο του οποίου όπως υποστήριξαν η σύμβαση έχει λήξει .  
 Έγινε γνωστό όμως όταν αν καταψηφίσουν κάποια σημεία , είναι σαν να καταψηφίζουν όλο τον ισολογισμό και θα πρέπει να ξαναγίνει καινούργιος και να γίνουν εκ νέου διαδικασίες. Μπροστά σε αυτό το δίλημμα τελικά ψήφισαν θετικά και προχώρησε η γενική συνέλευση.
Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Σίμου Σωτηριάδη που , σηματοδοτεί και το μέλλον της επιχείρησης . Τόνισε ότι τα χρόνια αλλάζουν και το καταστατικό πρέπει να αλλάξει . Ουσιαστικά επιδιώκεται η πλήρης απεμπλοκή από τα διοικητικά της επιχείρησης των Λουτρακιωτών . ΄Σήμερα προβλέπεται τα μέλη της διοίκησης  που προέρχονται από το Λουτράκι να είναι το 50 +1% . Δηλ από τα 9 μέλη τα 5 είναι από το Λουτράκι. Υποστήριξε ακόμα  ότι πε΄ρα από κάθε ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ  ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , Χρειάζεται ένας ειδικός μάναντζερ που θα συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία  και θα τα θέτει υπ όψιν της διοίκησης  η οποία θα αποφασίζει σχετικα΄. Ο συγκεκριμένος μάναντζερ να πληρώνεται με ποσοστά και όχι με μισθό.
Εκφράστηκαν αρκετοί προβληματισμοί ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθεί η ανάπτυξη και το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης των οχημάτων .
Στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν  σχεδόν όλα ψηφίστηκαν ομόφωνα , εκτός από μερικά θέματα στα οποί ψήφισαν λευκό ο Δ. Ασβεστόπουλος και η Γεωργία Αμπάρη.





 Παρόντες
ΦΙΛΟΜΠΙΝΙΚΟΙ (13)
Μπίνος Δ
Γούδης Γεώργιος
Σαββίδης Γεώργιος
Σωτηριάδης Συμεών
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
Δόντσος Χρήστος
Γεωργίου Χρήστος
Ρώσσης Ιωάννης
Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος
Ζιάκα Μαρτίνα
Αβραμίκας Στέφανος
Ανδρέας Κόγιος

Αντιμπινικοι(14)

Μπάτσης Χρήστος
Βέσκος Δημήτρης
Ουργαντζόγλου Απόστολος
Χουρσόγλου Χρήστος

Δημήτρης Πασόης
Θεοδωρίδης Αναστάσιος

Μπαγκή Αικατερίνη
Ιωαννίδης Ιωάννης
Νικολαΐδης Κωνσταντίνος
Μπογδάνης Μιχαήλ
Παρούτογλου Νικόλαος
Καλδερεμτζή Δέσποινα


Ασβεστόπουλος Δημήτριος
Γεωργία Αμπάρη



  Κετικίδης Ιωάννης απων δικαιολογημενα

10 σχόλια:

  1. Χαχαχα...μπραβο Πετρο για το ΦΙΛΟΜΠΙΝΙΚΟΙ αλλα η αλλη πλευρα πρεπει να ονομαζεται πλεον ΦΙΛΟΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥΚΟΙ...Μπραβο στον Χουρσογλου που εκανε σκυλακι του τον Πασοη...φιλε Πασοη εχθες παρεδωσες το πνευμα...αλλα δεν λυπαμαι για σενα αλλα για τους υπολοιπους της παραταξης σου...τους ξευτελισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Πετρο λεγεται οτι η μεγαλυτερη αλαγη που εκανε ο Μπινος εισαι εσυ που καταλαμβάνεις την θεση του Σταυρου και ο Ανδρεας που απο προσκείμενος στον Μπινο οριζεται διαιτητης στην κοντρα μεταξυ χονδρων οπως σας αποκαλει και ενας σχολιαστης του. http://www.pozarnews.gr/2017/09/blog-post_74.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αξιος ο μισθος σου πετρο.απο τον Μπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι εγινε οτζα σου εδωσε κανα 50ευρω και γραφεις αυτες της μαλ....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μπουμπουμου τι προσέφερε στην μηλια,,,, τόσα χρόνια,,, κ ο Νίκος τίποτα,,,, τόσο χρόνος στο κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μιχάλης τι έκανε στο χωριό του,,,,, τίποτα,,,, τίποτα τίποτα,,, βγενουν κ έξω δεν τρεπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχάλης μπουμπου Νίκος,,,, τίποτε στο χωριό τους,,,, δεν έχουν κάνει,,,, ούτε καν έχουν έρθει,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ASTA AYTA KAI KANE KATI NA MH XALASEI H KALYBA STHN IDA FENETAI POS O KOYTSOS TOY XORIOY EKANE KATAGGELIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα! Πάρτε το χαμπάρι: τα λουτρά δεν είναι το μαγαζί του μπαμπά σας για να κάνετε ότι θέλετε... Έχετε καταστρέψει τα πάντα, μόνο το κόκκινο λαμπάκι λείπει από την είσοδο των λουτρών! Αλλά οι λουτρακιώτες φταίνε που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται... τους έχετε καθίσει στον σβέρκο, ένα μάτσο χαραμοφάηδες και αποφασίζετε για το μέλλον τους χωρίς αυτούς... Κι άντε αυτοί είναι στην κοσμάρα τους, δεν αναρωτιέστε με την κατηφόρα που πήραν τα λουτρά τι θα γίνει στο μέλλον; Ή μήπως είναι προειλημμένη η απόφαση κάποια στιγμή να ιδιωτικοποιηθούν τα λουτρά οπότε αγωνίζεστε ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο... κατάπτυστοι είναι ο ακριβότερος χαρακτηρισμός που σας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)