Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε στη ΔΕΘ



με τον πρόεδρο και τον αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και Θανάση Ζανιά αντίστοιχα και τους ενημέρωσε για την μεγάλη ζημιά από καταιγίδα με χαλάζι  και ανεμοθύελλα σε Άθυρα, Ραχώνα και Λειβαδίτσα

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ είπαν ότι θα γίνει άμεσα αναγγελία για δηλώσεις των ζημιών σε βαμβάκια, σταφύλια, μπρόκολα, λάχανα, καρπούζια και όποιες άλλες καλλιέργειες επλήγησαν . Θα δηλωθούν και οι τυχόν ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο.
Ο βουλευτής συναντήθηκε στην ΔΕΘ και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και συζήτησε τόσο μαζί του όσο και με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Υπουργού για αποζημίωση των συγκεκριμένων ώριμων ποικιλιών επιτραπέζιων και συμπύρηνων ροδακίνων από τις βροχοπτώσεις.  Αναμένεται να ανακοινωθεί πως θα δρομολογηθούν δηλώσεις και αποζημιώσεις.
Ο βουλευτής συγχαίρει ακόμη την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Α.Τ. Κουφαλίων, την ΔΕΗ και τις υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας για την άμεση συνδρομή τους στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές.
Ο Γιάννης Σηφάκης θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή μας κάνετε χάρι; μήπως για να μη ζητάμε στρεμματική επιδότηση σαν του Καρασμάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπ.Βουλευτής Μπινος Junior.....ε ρε γλέντια Σηφακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)