Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Σωσάνδρα –Μαυροβούνι 0-1





Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ
Πιο τυχερό το Μαυροβούνι πήρε την νίκη μέσα στη Σωσάνδρα με 0-1. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν με ελλείψεις στάθηκαν στα ίσα με τον αντίπαλό τους που παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο.
Αρνητικός πρωταγωνιστής ο επόπτης Δέλλιος , ένας από τους πολύ καλούς  επόπτες του νομού, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε 6    ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΑ  λάθη σε βάρος του Ακρίτα. Το ένα μάλιστα μπορούσε να γίνει γκολ και να έρθει η ισοφάριση.
Στο 70΄ο Παρτσανάκης έφυγε  από κανονικότατη  θέση , αλλά ο Δέλλιος σήκωσε το σημαιάκι του. Ο Παίκτης του Ακρίτα σταμάτησε και έπιασε την μπάλα με τα δύο χέρια για να την δώσει στους αντιπάλους για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο διαιτητής όμως , που είχε πλάτη τον   βοηθό του Δελλιο , δεν σφύριξε τίποτα  και κακώς ο παίκτης του Ακρίτα δεν συνέχισε.
Το Μαυροβούνι πίεσε , αλλά χωρίς αποτέλεσμα . Στο α΄μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία.
Με το ξεκίνημα του β΄μέρους πίεσε και στο 51 πέτυχε το 0-1 με τον Γκότση . Σε κακή μέρα η διαιτησία του Μπουρλούτσκι που αδίκησε τον Ακρίτα , ενώ ο βοηθός Δέλλιος ήταν τραγικός με χοντρά λάθη σε βάρος των γηπεδούχων .  Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύ καλό παιχνίδι










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)