Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Δύσκολη νίκη των Σαρακηνών στην Υδραία όπου έχασε πολλές ευκαιρίες


Δυσκολεύτηκε  κυρίως από την αστοχία της η Θύελλα Σαρακηνών να νικήσει την Υδραία , αλλά τελικά το κατάφερε. Η νίκη της είναι δίκαιη.
Το παιχνίδι  εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των φιλοξενούμενων .
Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδουχους να αμύνονται και να περιμένουν τους φιλοξενούμενους που ήταν συνεχώς στην επίθεση να δημιουργούν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις να μην μπορούν όμως να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα κάτι που έγινε τελικά στο 38′ με ανάποδο ψαλίδι του Ευθύμη Τσόρμπα. Το ίδιο σκηνικό όλο και στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν  ένα πολύ αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής κ.Δεμερτζής στο 62′ ,γΙα το οποίο άκουσε πολλά "γαλλικά" και ποντιακά από τον Θεόδωρο Τσολερίδη.  Όμως ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη Θεσσαλονίκης Αλέξης Δέλλιος(κορυφαίος) νίκησε τον
Δημήτρη Μπαγκή που σούταρε στην αγγαλιά του.  Λίγο αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την νίκη τους με πλασέ στην κίνηση από τον Γιώργο Νάνο που έγραψε το τελικό 0-2. Λίγο πριν την λήξη ο νεοαποκτηθείς Σάββας Τουμανίδης ανατράπηκε στην περιοχή των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι χωρίς όμως να καταλογισθεί τίποτα (σ.σ. πολύ σωστά).Στην φάση αυτή ο παίκτης της Θύελλας  χτύπησε  και  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο χέρι. Διαιτητές Δεμερτζής Χ.( Δέλλιος – Μανωλάκης)





1 σχόλιο:

(3)