Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Πού ψάχνει τους εκτελεστές η αστυνομία


Στελέχη του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. βλέπουν πίσω από τη δολοφονία είτε πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό, είτε αδιάφορους εκδικητές


Ψάχνουν όλες τις υποθέσεις του οι αρχές

Ο συνεργάτης και οι κάμερες



Υψηλόβαθμα στελέχη του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. βλέπουν πίσω από τη δολοφονία είτε πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό, είτε εκδικητές. Αυτά για τους δύο άνδρες που πήγαν στο γραφείο του ποινικολόγου στην Ασκληπιού και τον εκτέλεσαν. Όσον αφορά στους ηθικούς αυτουργούς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για δυσαρεστημένους πελάτες, οι οποίοι είτε έχασαν χρήματα, είτε την ελευθερία τους, σε κάποια ποινική ή αστική υπόθεση, που χειρίστηκε ο δικηγόρος.
Ψάχνουν τις υποθέσεις του οι αρχές
Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να συνθέσει το παζλ της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου λαμβάνοντας υπόψη τη μαρτυρία του συνεργάτη του δικηγόρου, τα τηλέφωνα του 52χρονου ποινικολόγου και την ατζέντα με τα ραντεβού του. Ετσι θα φτιαχτεί ένας «χάρτης» με τα άτομα που συνομιλούσε, είχε ραντεβού και είχε ανταλλάξει sms τις τελευταίες ημέρες.
Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. θα εξετάσεί όλους τους φακέλους υποθέσεων που χειριζόταν το γραφείο το τελευταίο διάστημα.
Ο συνεργάτης και οι κάμερες
Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. φυσικά, έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Οι δύο δολοφόνοι δεν φορούσαν κουκούλες, είχαν τα χαρακτηριστικά τους ακάλυπτα και εκτός από τις κάμερες τους έχει δει από κοντά και ο συνεργάτης του Ζαφειρόπουλου ο οποίος θα δώσει σήμερα ξανά
κατάθεση.
Επίσης, δεν φορούσαν γάντια και έχουν αφήσει πίσω τους δαχτυλικά αποτυπώματα, υλικό που θα αξιοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ.
Το χρονικό της δολοφονίας
Οι δύο δολοφόνοι, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, φέρεται να έφτασαν στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιείου 154 στη Νεάπολη Εξαρχείων, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης και ζήτησαν να δουν τον δικηγόρο. Ο συνεργάτης του, τους ζήτησε να περιμένουν και ενημέρωσε τον 52χρονο ποινικολόγο για την έλευσή τους. Περίπου μισή ώρα αργότερα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δέχθηκε τους «πελάτες» στην αίθουσα των συσκέψεων, παρουσία του 32χρονου συνεργάτη του.
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, οι δύο δράστες φαίνεται να ζήτησαν την αποχώρηση του συνεργάτη του δικηγόρου προκειμένου να συζητήσουν κατ’ ιδίαν μαζί του για «προσωπικά ζητήματα» που τους είχαν φέρει εκεί. Πράγματι ο 32χρονος βγήκε έξω. Μετά από περίπου δύο λεπτά, στις 19:10 ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, με τους δράστες να εξαφανίζονται πριν ο συνεργάτης του θύματος κατευθυνθεί εκεί.
Όταν έφθασε αντίκρισε αιμόφυρτο τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και έντρομος ειδοποίησε την αστυνομία.
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)