Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Αλμωπός –Εδεσσαϊκός 1-0







Πήρε έστω και δύσκολα το ντέρμπυ με τον Εδεσσαϊκό ο Αλμωπός στην Αριδαία νικώντας με 1-0.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγα σουτ. Ο Αλμωπός ήταν καλύτερος στο α΄ημίχρονο, ενώ στο β μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος  παρά  το γεγονός ότι ο Εδεσσαϊκός έπαιζε με ένα παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.


13ο λεπτό φάουλ για τον Αλμωπο περνάει ανεκμετάλλευτο
Σε καλη θεση ο Βολτσης μπλοκάρει την μπάλα σταθερά
Στο 18΄ακούγεται το πρώτο «αχ» στην κερκίδα από τους φιλάθλους του Αλμπύ όταν το σουτ του Χαρίση περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 30΄πραλίγο αυτογκόλ από τον Μεντι που απέκρυσε άτσαλα προς τα πίσω . Η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά ο Μένιος με υπερένταση την έδιωξε κόρνερ τελευταία στιγμή.
44΄ο Μέντης κλέβει την μπάλα πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και μπαίνει ταχύτατα στη περιοχή. Τη κατάλληλη στιγμή πλασσάρει υποδειγματικά και κάνει το 1-0.
Ενώ όλοι περιμένουν το σφύργμα της λήξης μια αψμαχία στον χώρο του κέντρου  δημιουργεί ένταση. Ο  Ουζούνης αντικρύζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Χανίδη  και ο Μεντί του Αλμωπού την κίτρινη.

Στο 76΄ο Ιορδανίδης από καλή θέση σουτάρει άσχημα.
Στο 92΄ο Μεντής χάνει μεγάλη ευκαιρία  να κάνει το , αλλά στο τετ-α-τετ με τον Βόλτση δεν μπορεί να τον νικήσει.

Αλμωπος: Μένιος, Κιουλτσόπουλος ( 57΄Παπαγεωργίου), Πετρόφ , Σαμαρόπουλος,Γ. Ελευθεριάδης, Πετρίδης , Χαρίσης (75΄Πολύζος) Λ . Ελευθεριάδης( 88΄Γκάζι) Μέντης , Θόρια , Μεντί  (50΄Ιορδανίδης)

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ Βολτσης,Ουζουνης,Χαραβητιδης(89΄Σφέτκος), Κουμπους Τζατζανας,Παπαγεωργιου,Προυντσης (46΄Αβραμίδης),Κιορτσης,Καραμπελας (85΄Ταουσάνης),,Σκαθαρουδης ΄, Καρακουτης (81΄Μπουράκης)






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)