Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΖΑΒΙΟΝ :Το μήνυμα της 4ης Νοεμβρίου



 
Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας  Γιάννης Στεφανίδης  (Ζαβιόν) με αφορμή τις εκδηλώσεις της επετείου της Απελευθέρωσης της Αριδαίας έκανε την παρακάτω δήλωση.










Ένα είναι το μήνυμα της   φετινής  επετείου της απελευθέρωσης  της Αριδαίας . Ο κόσμος στη κατάθεση των στεφανιών , γύρισε την πλάτη στους πολιτικάντηδες και τους δήθεν  παντογνώστες που τους υποτιμούν . Το χειροκρότημα στον πρόεδρο της Δημοτικής  Κοινότητας Αριδαίας Μπουλη  Ταρασίδη  σημαίνει ότι ο λαός αγκαλιάζει και αγαπάει τους απλούς ανθρώπους που αγωνίζονται και φροντίζουν  την καθημερινότητα χωρίς φανφάρες. Ο πολυφωτογραφημένος δήμαρχος Αλμωπίας δεν εισέπραξε ίχνος χειροκροτημάτων , σε αντίθεση με τον Μπούλη  , τον οποίο συγχαίρω και τον καλώ να συνεχίσει έτσι απλά και δημιουργικά.
Στην δε σημερινή αρχή , να ξυπνήσει κάποια στιγμή από τον λήθαργο , πριν μπει οριστικά στην ιστορία ως η χειρότερη του αιώνα. Όχι για το δικό της καλό , αλλά για το καλό του τόπου.  


Γιάννης Στεφανίδης  (Ζαβιόν)
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

5 σχόλια:

  1. Mπράβο Γιαννίκα. Αντε και πρόεδρος Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετα μας τον πλατανο υποψήφιε παντογνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχηγέ 10 παιδάκια ήτανε και 5 περιθωριακη και 3κλακοδορη. όταν θα ερθη η ωρα να καταθεσεις θα γινει σησμος απο τα χηροκροτιματα. αρχηγαρα μαζυ σου ολη η Αλμωπία. Ζαβιον ζαβ..... μας πηρες τα μιαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)