Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Έχουν ξεμωραθεί τελείως . Μπήκαν και στο ποτάμι.





«Καρφώνει» τους πάντες ο Μπίνος



ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

 Συνεχίζοντας να κάνει «ιδιωτική» πολιτική ο Δήμαρχος Αλμωπίας  , αντί να δώσει δημόσιες εξηγήσεις και απαντήσεις , συνεχίζει την υποτίμηση του κόσμου , με τον ανούσιο μονόλογό του από το διαδίκτυο, για την καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαίας.
Μετά από πολυήμερη σιωπή , ανοίγει το στόμα του και επιχειρεί να κάνει συνενόχους στο έγκλημα που διέπραξε στο ΔΑΣΑΚΙ.
Έτσι σήμερα γράφει ότι προχωρούν στην επόμενη φάση του καθαρισμού του ποταμού.  Επίσης ,νωρίτερα, ο συνεργάτης του Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας, ενημέρωσε τον κύριο Δασάρχη -με τον οποίο έχουμε μία άψογη συνεργασία και ζήτησε να υπάρχει επίβλεψη των εργασιών, οι οποίες έχουν ως στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.
Δηλαδή ενημέρωσαν τον Δασάρχη για κάτι που δεν  είναι αρμόδιος , όπως η κοίτη του ποταμού.
Ενώ για την κοπή των δέντρων που είναι κατ εξοχήν ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ , δεν έγινε γνωστό αν ενημερώθηκε. Με τα κομμένα δέντρα έγινε πλιάτσικο . Βρίσκονται σε συγκεκριμένες αυλές και υπάρχουν ήδη φωτογραφίες. Με βάση ποιον νόμο έγινε αυτό και με ποια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου;
Με τη βοήθεια του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας και τη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου Γρηγόρη Ταρασίδη, προχωρούμε στην επόμενη φάση του καθαρισμού της κοίτης του ποταμιού στην ανατολική πλευρά της Αριδαίας  αφαιρώντας τα κλαδιά και τα μπάζα.
Δηλαδή συνυπεύθυνη είναι και η περιφερειακή Ενότητα που συμμετέχει στο όλο εγχείρημα. Εσείς τι λέτε κυρία Αηδονά; Συμφωνείτε με την συγκεκριμένη διαδικασία  και την καταστροφή που έγινε;
Περιμένουμε δημόσια την απάντησή σας.  Διότι από όσα υποστηρίζει ο Δήμαρχος , όχι μόνο συμφωνείτε  αλλά τους βοηθάτε κιόλας.
Ποια είναι η συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα; Έχει μηχανήματα ή τεχνογνωσία;
Υπάρχει έστω και μια στοιχειώδης μελέτη για το πώς θα κάνουν τον καθαρισμό της κοίτης ή κάνουν του κεφαλιού τους;  Τι λέει η ΔΕΚΕ για αυτό;
Ο Δήμαρχος προσπαθεί να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο των  με δόλο  παρανομιών του , εμπλέκοντας και άλλους φορείς του δημοσίου. Τόσες μέρες δεν κατάλαβε ακόμα ότι κανείς δεν είναι εναντίον της θωράκισης της πόλης . Αλλά εναντίον της αλόγιστης καταστροφής που έγινε και είναι βέβαιο ότι θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.
Επιμένει δε ανόητα να συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του. Δεν υπάρχει κανείς  να τον σταματήσει ή τουλάχιστον να επιβλέψει ώστε να γίνουν σωστά;
Η κοινή γνώμη είναι αντίθετη με το πλιάτσικο που έγινε. Είναι αντίθετη με την καταπάτηση των νόμων . Αν γινότανε σωστά όλοι θα δίνανε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή. Η κοινή γνώμη είναι αγανακτισμένη από την μεθόδευση και την καταστροφή . Οι μόνοι που δεν βλέπουν είναι οι ελάχιστοι αργυρώνητοι δίπλα στον δήμαρχο και αυτοί που νομίζουν ότι κέρδισαν αποκομίζοντας κάποια ξύλα. Αυτοί στην ουσία είναι και τα κορόιδα , γιατί το καλά και ότι άξιζε το «βούτηξαν « οι γνωστοί άγνωστοι.




Και καταλήγει , σε κοροϊδευτικό τόνο ο Δήμαρχος

«Ο κάθε συμπολίτης μας που θα δει από κοντά την εξέλιξη αυτής της παρέμβασης, θα κατανοήσει πόσο απαραίτητη ήταν για την πολιτική προστασία.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας¨»


ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ






















16 σχόλια:

  1. Η κοινή λογική λέει ότι τέτοιου είδους εργασίες τις κάνουμε καλοκαίρι και αφού έχουμε συμφωνήσει με τους αρμόδιους φορείς. Το να κόψεις δέντρα μέσα σε ποτάμι και να αφήσεις κομμένους κορμούς και κλαδιά μέσα στο ποτάμι για μέρες μόνο προνοητικότητα, υπευθυνότητα και ευφυία δε δείχνει.΄Ξεκινήσαν να κάνουν αυτές τις εργασίες μια εποχή όπου υπάρχουν συχνά βροχοπτώσεις. Άφησαν κλαδιά και κορμούς μες το ποτάμι τις μέρες που έβρεχε, με κίνδυνο να σχηματίσουν τα κλαδιά φράγμα και το νερό να πάρει πορεία προς το κεντρικό δρόμο. Ευτυχώς που δε συνέβη. Είναι φανερό πάντως πως η νοημοσύνη του δημάρχου είναι περιορισμένη και οι ενέργειές του βεβιασμένες, και σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο. Επίσης, η αισθητική του δημάρχου αποκλίνει από την αισθητική των περισσότερων ανθρώπων. Τα έργα του αφήνουν παντού μια άσχημη εικόνα.

    Αν ήμασταν σε άλλη χώρα, ο κ. Μπίνος θα αντιμετώπιζε αυτεπάγγελτες διώξεις για τους επικίνδυνους δρόμους στο κέντρο της Αριδαίας. Αλλά δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα, στη χώρα που ένας δήμαρχος μπορεί να αφήνει το οδόστρωμα γεμάτο τρύπες για μήνες χωρίς να έχει νομικές συνέπειες.

    Πολιτικές συνέπειες θα έχει γιατί δε θα ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του να ξαναβγεί δήμαρχος ή βουλευτής. Θα έπρεπε όμως να έχει και νομικές συνέπειες, όπως συμβαίνει σε ευνομούμενες πολιτείες του εξωτερικού. Καταγγελία και πρόστιμο στο Δήμο και στο Δήμαρχο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο δυο λέξεις έρχονται στο μυαλό μου για αυτόν τον άνθρωπο: "Μπίνο Μπινέ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιδια σκεψη...χοντρο..μαλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΔΑΣΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ (ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ) ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ.ΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΤΟΣ ΜΑΡΤΗΡΑΣ ΣΑΜΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΘΡΕΜΕΝΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ) ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΑΘΗ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙ0ΤΗΤΑ ΤΟΥ- ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χτες από την Δήμαρχο ανακαλύφθηκε 'ενας παλιός σιδηροδρομικός σταθμος, ίδε ιστοσελίδα του ΑΡΙΔΙΑ ΝΙΟΥΣ, και δεν θα μπορέσεις να καταστρέψει περιβάλλον που φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη σε αυτο το ΑΡΙΔΙΑ ΝΙΟΥΣ λείπει ενα Χ μετά το Ρ;;;;

      Διαγραφή
  6. Αστους να χαιρονται. Η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη. Οτι και να κάνουν τωρα ειναι πολύ αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή για να καταλάβει ο κόσμος ποιο είνια το πρόβλημα στο καθάρισμα, η νομιμότητα της πράξης , ποιο πήρε τα ξύλα , άν είχε αρμοδιότητα και ποιος, το οτι έγινε τον χειμώνα αντί για το καλοκαίρι τι ακριβώς σας έχει πειράξει για να γίνει κατανοητό τι ακριβώς σχολιάζεται. Σας ενοχλεί που άνοιξε το ποτάμι που έκρυβε κινδύνους ενώ έπρεπε να καθαριστεί εδώ και χρόνια .Τι σας έχει πειράξει επιτέλους για να καταλάβουμε και την κριτική σας .Η κριτική πρέπει να αιτιολογείται γιατί αλλιώς γίνεται μόνο γιατί ενοχλείσαι να σιωπάς και καταλαβαίνεις ότι δεν σε παίρνει και λες αρλούμπες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ τη θα εκανε ο τοπος Χωρίς εσας που τα ξέρετε ολα και σας πειραζουν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΚΤΟΝ ΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΜΠΙΝΟΣ, ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πληροφορώ ότι ο εισαγγελέας έχει κινηθεί και ερευνά την υπόθεση (ρώτα αυτούς που κάλεσε για μάρτυρες - δασάρχη πρόεδρο κ.α) είναι σε εξέλιξη η υπόθεση και επειδή υπάρχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους - όσο για τα όποια χαζά δημοσιεύματα του Δημάρχου είναι για παραπλάνηση - ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, θα γελά και το παρδαλό κατσίκι (βλέπε διάψευση από περιφερειακό σύμβουλο)

      Διαγραφή
  10. ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΑΣΧΗΜΑΙΝΕ, ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ. ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ, Η ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΛΑΚΩΔΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

      Διαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 4.06 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ. ΠΕΣΤΑ ΤΟΥΛ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)