Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Χάσαμε τον Μήτσο! Στοπ!


8 σχόλια:

  1. Στο γυμναστήριο είναι έχει κλειδωθεί στά αποδυτήρια από την Παρασκευή είναι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/2017. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,

    Ονομάζομαι Στράτος Τζώρτζογλου και είμαι ιδιοκτήτης μιας ελληνικής βιοτεχνίας ρούχων που επενδύει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

    Επιθυμώ να επενδύσω στη δημιουργία ενός εργοστασίου παραγωγής ρούχων στο Δήμο Αλμωπίας, μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας στην τοπική οικονομία.

    Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής επιθυμώ να ξεκινήσω μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα στοχεύει να γνωστοποιήσει τόσο τη δημιουργία του εργοστασίου όσο και τα προϊόντα που θα παράγονται σε αυτό. Για το σκοπό αυτό αναζητώ ένα πρόσωπο με αξιοπιστία και κύρος, ένα πρόσωπο που μπορεί να απογειώσει αυτήν την καμπάνια. Τις αρετές αυτές νομίζω ότι τις βρήκα στο πρόσωπο του Δημάρχου Αλμωπίας, κ. Δημήτρη Μπίνου.

    Η ομορφιά του, η λεβεντια του, η κομψότητα και ώριμη γοητεία του, η επαρχιακή φινέτσα που τον χαρακτηρίζει τον καθιστούν ως το αποκλειστικά κατάλληλο πρόσωπο για αυτήν την καμπάνια.

    Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η καμπάνια αυτή εστιάζει στη χειμερινή κολεξιόν αντρικών εσωρούχων της εταιρείας μου και για αυτό έχω αμφιβολίες για το αν ο κ. Δήμαρχος θα δεχτεί. Επιθυμώ να τον φωτογραφήσω ως έναν άλλο Απόλλωνα ή έναν σύγχρονο Ερμή του Πραξιτέλη, ο οποίος θα φοράει το εσώρουχο της εταιρείας μου. Έχω αμφιβολίες όμως για το αν ο Δήμαρχος θα δεχτεί να συμμετάσχει στην τολμηρή αυτή διαφημιστική καμπάνια.

    Ρωτώ λοιπόν τους αναγνώστες αυτού του site αν πιστεύουν πως ο Δήμαρχος θα δεχτεί να λάβει μέρος σε αυτό το μεγαλεπίβολο εγχείρημα, καθώς, επίσης, και που μπορώ να τον βρω για να του κάνω την πρόταση αυτή, μια πρόταση συμφέρουσα τόσο για τον ίδιο όσο και για την περιοχή της Αλμωπίας.

    Με εκτίμηση,

    Στράτος Τζώρτζογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τζώρτζογλου καλημέρα σας,
      ονομάζομαι Ισμήνη Καλέση, είμαι καταξιωμένη διαφημίστρια, με πολλές περγαμηνές στο χώρο της προώθησης, του PR, marketing & advertising.
      Διά της παρούσης θέτω την εμπειρία και τις ικανότητές μου στη διάθεσή σας προς ανεύρεση του δημάρχου, αυτού ή άλλου, ό,τι να 'ναι και ό,τι θέλετε. Θέσεις εργασίας να φέρετε στον τόπο και μεις θα σας κάνουμε τεμενάδες, φακιρικά και θάλασσα θα σας φέρουμε και τον Μαυρογυαλούρο άμα θέλετε και νεκρούς ανασταίνουμε και δέντρα κόβουμε και γεφύρια γκρεμίζουμε! Είμεθα Δήμος ανάδελφος!
      Με εκτίμηση,
      Ισμήνη Καλέση

      Διαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντοπίστηκε! Παραθερίζει στα κρύα ιαματικά λουτρά του Γαρεφίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον, το ξέρεις γράφεται με "ει". Δεύτερον, γιατί πιστεύει πως και οι άλλοι ευχαριστιούνται όπως ευχαριστιέσαι εσύ ; Με την εισαγωγή οποροκηπευτικών στον πρωκτό σου δηλαδή ; Σε πληροφορώ πως δεν τη βρίσκουν όλοι έτσι. Αλλά όπως και να 'χει σε ευχαριστώ για την πρόταση. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)