Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Βάζουν σε περιπέτειες τους Λουτρακιώτες




Του Δημοσίου οι ιδιοκτησίες των προγόνων τους στο Άνω Λουτράκι
«ΣΩΤΗΡΕΣ»
ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΠΙΝΟΣ









 Με περίσσιο θράσσος η Θ. Τζάκρη  οδηγεί σε περιπέτειες τους Λουτρακιώτες  για  πιθανή σωτηρία των ιδιοκτησιών τους ,στο πολιτικό της γραφείο , για τα αυτονόητα. Ο δε υπερασπιστής του αυτονόητου συμπράττει στο πλευρό της για να δώσει κύρος στις Τζάκρειες παραινέσεις.  Ντροπή.


Αμφισβητούν τις ιδιοκτησίες των κατοίκων του Λουτρακίου , στο Άνω Λουτράκι, το οποίο κάποτε έσφιζε από ζωή.
Πιο συγκεκριμένα, στο Εθνικό Κτηματολόγιο (αστικό)  αναρτήθηκε ο οικισμός του Άνω Λουτρακίου ως ιδιοκτησία του Δημοσίου μολονότι πρόκειται για αστικό οικισμό ο οποίος κατοικούνταν μέχρι το 1947 και αποτελεί αδιαμφισβήτητη ιδιοκτησία των κατοίκων και των κληρονόμων τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι ιδιοκτησίες εμφανίζονται ως δάσος ή δασικές εκτάσεις.
Παραδόξως τώρα αναγκάζουν τον κόσμο να ξοδευτεί  και να κάνει ενστάσεις. Από την άλλη να νοιώθει όμηρος και υπόχρεος στην Θεοδώρα Τζάκρη που επιστράτευσε και τον Δήμαρχο Αλμωπίας προκειμένου  να παίξουν τον ρόλο του σωτήρα όπως έδωσαν την εντύπωση. Μέχρι και σύσκεψη συγκάλεσαν αντί να πιέσουν αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα  ,
Η  προσωρινά βουλευτής Πέλλας  του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη παρέστη σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του Αγίου Ιωάννη στο Λουτράκι, στην οποία παρευρέθη επίσης ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και εκπρόσωπος του αναδόχου του Εθνικού Κτηματολογίου στην Αλμωπία. Αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους ιδιοκτήτες ακινήτων στον Οικισμό του Άνω Λουτρακίου σχετικά με το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Στην συνάντηση υποδείχτηκε από τον εκπρόσωπο του ανάδοχου να υποβληθούν ενστάσεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο για πρόδηλο λάθος για τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται εντός του οικισμού με την ταυτόχρονη υποβολή όλων των στοιχείων που αποδεικνύουν την κυριότητα εκ μέρους των κατόχων και στην συνέχεια (για τις περιπτώσεις ιδιοκτησιών που χαρακτηρίζονται ως δάσος ή δασικές εκτάσεις) και στο Δασικό Κτηματολόγιο, εφόσον οι δασικοί χάρτες για την περιοχή της Π.Ε. Πέλλας έχουν ήδη αναρτηθεί και έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία των ενστάσεων (από 13/11 μέχρι τα μέσα Φλεβάρη).
 
Η υποβολή των αντίστοιχων ενστάσεων για τα κοινόχρηστα (σχολείο, πλατεία κ.λπ.) θα γίνει από τον Δήμο Αλμωπίας και για τους Ιερούς Ναούς Αγίου Γεωργίου και Νικολάου από την Εκκλησία.

Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν από την κ. Τζάκρη οι δυνατότητες που παρέχει η κείμενη νομοθεσία για τους δασικούς χάρτες εξαγοράς και έγκρισης επέμβασης (ανάλογα με τον χρόνο της επέμβασης) για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δάσος ή δασικές εκτάσεις και κατέχονται από ιδιώτες.

Σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων θα παραταθεί από την Εθνικό Κτηματολόγιο Α.Ε. λόγω της ύπαρξης πολλών εκκρεμοτήτων μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2017 για τις περιοχές Έδεσσας και Αλμωπίας.
Με λίγα λόγια αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο για το λάθος( ποιος βεβαιώνει ότι δεν είναι σκόπιμο ;) , βάζουν τον κόσμο σε περιπέτειες.
Λίγη ντροπή κυρία Τζάκρη δεν θα έβλαπτε.

7 σχόλια:

  1. ΕΕΕ! ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ;
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΄ΝΤΕΡΑ ΣΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είσαι δίκαιος αγαπητέ, πρέπει να τα βάλεις με όλους τους καρατζοβίτες και όχι μόνο με τους λουτρακιώτες. Όπου και να κοιτάξεις στα ορεινά χωριά κυρίως, όλες οι πλαγιές καταπατημένες είναι...
      Ή είσαι εμπαθής απέναντί τους λόγω του τουριστικού προνομίου τους; Αν είναι έτσι, το πρόβλημα είναι δικό σου...

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΝ 12.18 ΜΜ
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ.

      ΓΙΑ ΤΟΝ 8.54 ΠΜ
      ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙΣ...

      Διαγραφή
  2. Άλλος ένας ψηφοθηρικός εκβιασμός. Θα είναι πολύ ηλίθιοι οι Λουτρακιώτες εάν υποκύψουν. Παράνομα προέβησαν στον επαναπροσδιορισμό χαρακτηρισμού του Άνω Λουτρακίου προκειμένου να δώσουν υποσχέσεις και να λάβουν ψήφους. Όχι μόνο ενστάσεις στο κτηματολόγιο αλλά αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους είναι το πρέπον για να μην τολμήσει να το κάνει ξανά κανείς άλλος. Σύρτε τους στα δικαστήρια τους απατεώνες, τα στοιχεία τα έχετε, υπερασπιστείτε επιτέλους τους εαυτούς σας συλλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΟΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα απο τα τρεια χωρια που εντεχνως οι κατικοι του δεν δεχθηκαν να γινει αναδασμος γιατι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)