Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Φοβερό. Από το ένα ψέμα στο άλλο ο Δήμαρχος Αλμωπίας.


Ιδέα δεν έχει η Περιφερειακή ενότητα Πέλλας 
για τα έργα και ημέρες του 
Δημάρχου Αλμωπίας  στο ΔΑΣΑΚΙ.. 
Ούτε και έστειλε κάποιο μηχάνημα στη περιοχή,

 όπως υποστηρίζει ο Δ. Μπίνος. 
   Προφορικές οι αναθέσεις στα μηχανήματα;

Στην προσπάθειά του να μειώσει , όπως θεωρεί τις ευθύνες του για την καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ ο δήμαρχος Αλμωπίας , μετά την καταστροφή  συνέχισε , επιδιδόμενος σε αγώνα ψεμμάτων.
Με δημοσιεύματα μόνο στο  fb  του και στο δημοδίαιτο προσωπικό του  ηλεκτρονικό υποζύγιο   και το fb   επιχειρεί να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο.
Εμφάνισε φωτογραφίες και μηχανήματα να δουλεύουν  στην κοίτη του ποταμού κοντά στο ΔΑΣΑΚΙ . Μάλιστα εμφάνιζε ότι τα έργα γίνονται σε συνεργσία με τη Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας . Σε επικοινωνία του με την εφημερίδα μας ο αρμόδιος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος  Ζέρζης έκανε γνωστό ότι , όπως προκύπτει από τα στοιχεία τους, η Περιφερειακή  Ενότητα Πέλλας δεν έχει καμία σύμβαση με τους ιδιοκτήτες των μηχανημάτων που δουλεύουν στη συγκεκριμένη περιοχή.
Υπάρχει ανάθεση στους ΛΙΟΥΓΑ-ΛΕΠΙΤΚΑ  που είναι εγγεγραμένοι στο αντίστοιχο μητρώο για τις περιοχές Χρυσή , Αρχάγγελο , Θηριόπετρα , γέφυρα Τσάκων , Λουτρακίου και τη Θηριόπετρα, όπου πήγαν και ειδικευμένοι υπάλληλοι της Π.Ε. .  
Συνεπώς όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Από όσα κάνει γνωστά η Περιφερειακή   Ενότητα , προκύπτει , ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας ψάχνει   απεγνωσμένα συνενόχους για το περιβαλλοντικό έγκλημα στο ΔΑΣΑΚΙ , για το οποίο εκτός από πολιτικές ευθύνες έχει και ποινικές . Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί τις επόμενες ημέρες και πως θα ξεγελάσει την δικαιοσύνη.


11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΗ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ. ΈΧΕΙ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΆΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ "ΔΗΜΑΡΧΟ" ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ" ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ! ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΝΥΦΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκατάσταση αλήθειας .
    Κύριε Πέτρο Ζέρζη σύμβουλε περιφερειακής ενότητας Πέλλας ,όπως αντιλαμβάνεσε από τα τρέχοντα γεγονότα του Δημάρχου τα ψέματα δεν τα έφερα εγώ ο Π……….ης στην Αλμωπία ,αλλά ο τωρινός Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτριος ο οποίος και τα έφερε και τα εφαρμόζει ,συνεπώς αυτά που ήξερες μέχρι τώρα για το ποιος έφερε τα ψέματα στην Αλμωπία είναι αναληθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΤΑΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ
    ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούστε, έκανε πολλά αλλά δεν ξέρουμε αν τα έκανε ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαζάτς-Μίτρε από το ψευτοθόδωρος...
    -Ο Θεός έστειλε τα μηχανήματα με επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Δεν βλέπετε το θαύμα στις φωτογραφίες;
    -Είχε πληροφορίες για κρυμμένο θησαυρό προκειμένου να πλουτίσουν τα ταμεία του Δήμου.
    -Του είπαν ότι η απερήμωση προκαλεί μετανάστευση και σκέφτηκε ότι έτσι θα διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
    -Για να βοηθήσει με ξυλεία τους φτωχούς το έκανε ο ελεήμων χριστιανός.
    -Είναι ψυχαναγκαστικός και τον ενοχλεί η αναρχία της φύσης. Αυτό αποδεικνύεται και από την μανία του με τις φωτογραφίες.
    -Είναι διπολική προσωπικότητα και δεν ευθύνεται ως δήμαρχος.
    -Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από αυτόν επειδή είναι άθεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λόγω της μεγάλης αγανάκτησης Σαμάντη επιβεβαίωσε σε παρακαλώ πάλι επίσημα αν όντως η αντιπερειφέρεια δεν αναμείχθηκε. Αν όντως δεν συμμετείχε, να χλευάσω τον Δήμαρχο (τον οποίο δυστυχώς στήριξα) και ως θιγόμενος πολίτης έχοντας έννομο συμφέρον (είμαι από Αριδαία)θα απευθυνθώ στον εισαγγελέα για τα ψέματα, την καταστροφή, την απουσία παραγόντων (παλιών κ νέων), την μεγάλη χρηματοδότηση προς την εκεί περιοχή που έγινε και αποκαλύφθηκε ότι δεν έγινε τίποτα (που πήγαν τα χρήματα ρε παιδιά;;;). Επιτέλους πρέπει πολλοί να ανακατευτούν για να γίνει κάτι καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση στον Ανώνυμος22 Νοεμβρίου 2017 - 9:11 π.μ.
    Η δήλωση του Πέτρου Ζέρζη είναι ξεκάθαρη. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας δεν έχει καμία σχέση με τα μηχανήματα που δουλεύουν στη περιοχή ΔΑΣΑΚΙ.
    Μηχανικοί της και μηχανήματα στα οποία έκανε ανθέσεις πήγανε αλλού.
    Πέτροσ Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πιστεύω και αναμένω ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να καλέσει τον Δήμαρχο για εξακρίβωση στοιχείων και επιβολή ευθυνών γιατί θίγει ανθρώπους με τα τερτίπια του και διαμορφώνει λανθασμένες εικόνες στα παιδιά (είναι και εκπαιδευτικός τρομάρα του) Ο πρώτος πολίτης κάθε περιοχής είναι υπόδειγμα, διασφαλίζοντας μεγάλες αξίες ανθρώπων και όχι μικρο συκοφαντίες, ψεύδη, ανάρμοστες συμπεριφορές, αλλοπρόσαλλες ενέργειες - ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

      Διαγραφή
  10. Σαμάν δη δημοσίευσε κάτι για να προκαλέσεις το ΔΗΜΑΡΧΟΘΡΕΜΕΝΟ (και όχι με χρήματα του Δημάρχου αλλά των δημοτών) SITE να δημοσιεύσει κάτι για τον άνθρωπό του, γιατί βλέπω μούγκα στη στρούγκα (άρε γλέντια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)