Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Για εθνικούς και τουριστικούς λόγους η καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ





Μάλλον πρέπει  να ζητήσουμε γονυπετείς συγνώμη από τον Δήμαρχο Αλμωπίας για όσα το
υ καταλογίζονται όσον αφορά την αποψίλωση δέντρων στο ΔΑΣΑΚΙ , στην Αριδαία. όλα γίνονται ώστε να διαμορφωθεί το ποτάμι σε πλωτό και να μπορέσει να έρθει μέσω του Αλμωπαίου το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ.

4 σχόλια:

  1. Σε πήραν στο ψιλό Μπίνο!! Ξύπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μανια των δημαρχων να κοβουν δεντρα τελειωμό δεν εχει . ο κ. μπινος παραδειγματιστηκε απο τον δημαρχο της εδεσσας, ο οποίος εχει αποδειχθεί σε ¨δεντροφονιά¨ . ο αριθμός των δεντρων που εχει αποξηλώσει είναι τεραστιος, αλλα και οσα εχουν απομείνει εχουν νιώσει την λάμα του αλυσοπρίονου των βλάχων ξυλοκόπων (ψηφοφόρων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει κατά την γνώμη σου για να προχωρήσει σε διαμόρφωση και διάνοιξη του ποταμιού ώστε να μη φαίνεται αυτό σαν ένα οχι δάσος (γιατί σ΄αυτό υπάρχουν δένδρα ) αλλά σάν ορμάνι (φαντάζομαι να ξέρετε την λέξη)Γιατί κάνεις κριτική και δεν κάνεις πρόταση πως θα πρέπει να διαμορφωθεί ο χώρος και όλη η έκταση δίπλα στο ποτάμι υπαρχότων των δεντρων (και οχι μόνο)? Εχεις ενημερωθεί για το σχέδιο που υπαρχει/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποια λογικη κοβουν τα δεντρα, ποιος ειναι ο μπινος που αποφασιζει τετοια εγκληματα ; Και ποια η θεση του δασαρχειου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)