Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Αμετανόητος και δασοπολεμοχαρής ο Μπίνος

Εξακολουθεί  ο δήμαρχος Αλμωπίας ,την ανόητη επιχειρηματολογία για την καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ.
Στο όνομα δήθεν της ασφάλειας των πολιτών καταπάτησε κάθε  νόμο και διαδικασία αλλά κυρίως δεν σεβάστηκε το περιβάλλον και τα δέντρα εκατοντάδων χρόνων. Αντί μιας απλής έστω συγνώμης και ένα ευχαριστώ στην ανοχή των πολιτών και της δικαιοσύνης που τον αφήνει ανενόχλητο στο καταστροφικό του έργο,  επιχειρεί να μετατοπίσει αλλού την γενική κατακραυγή .  Με θράσος δίχως όρια  διαλαλεί ότι
  «Αυτή την προσπάθεια κάποιοι προσπαθούν να τη μεταβάλλουν και να τη διαμορφώσουν κατά τα δικά τους «πιστεύω», χωρίς να νοιάζονται για την ασφάλεια των πολιτών.»
Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε


5 σχόλια:

  1. Να κάνει το ίδιο και στα λουτρά ποζαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καθαρισαν την κοιτη απο κλαδια , παρα μονο εκοψαν τα δεντρα περιμετρικά. Αν πιασει μια βροχη θα πλημμυρισει ολη η περιοχή . Νοιαζεται ο Δημαρχος ? Δεν νομίζω. Απλα ο ανθρωπος εδωσε προφορική εντολή σε καποιους (οχι σε συνεργειο του Δημου) παντε και κοψτε , εχουμε και αδεια (δεν τους εξηγησε οτι ηταν αδεια για τα πεσμενα κλαδια που υπήρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν μεσα στην κοιτη και μεσα στην βροχή απο προχθες φορτηγα, τρακερ κουβουν λαιμαργα και μεταφερουν την "λεια" τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕΡΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΗΖΟΝΤΕ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΣΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΙΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΗΛΩΘΗΚΕ Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ GOOGLE EARTH TI ΔΕΝΤΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΕΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)