Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Πρώην ποδοσφαιριστής ο ένας από τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (video)

Τι λέει ο πρόεδρος της ομάδας που έπαιζε o ένας από τους δολοφόνους του γνωστού ποινικολόγου

Ο καταζητούμενος φέρεται να μην έχει καμία σχέση με την οικογένειά του.


Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τους εκτελεστές του, ένας από τους οποίους συνελήφθη ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.
Ο Ένο Μάτα ή Αλέξανδρος του Πετράκη και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 14-1-1987, πήγε σχολείο στην Μεγαλόπολη, ενώ την δεκαετία του ’90 έπαιξε στην ποδοσφαιρική ομάδα της «Δόξας».
Στη συνέχεια «έμπλεξε» με κλοπές, ληστείες και έφυγε από την Μεγαλόπολη, στην οποία συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να μένουν οι γονείς του. Ο καταζητούμενος Ένο Μάτα φέρεται να μην έχει καμία σχέση με την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Ένο Μάτα, ο επονομαζόμενος και «κοντός» έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Πάντως στη Μεγαλόπολη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη, αφού ως παιδί ο Ένο Μάτα δεν είχε δώσει δικαιώματα, αλλά αντίθετα ήταν πολύ ήσυχο και συνεσταλμένο.
Στη Δόξα Μεγαλόπολης έπαιζε στη θέση του αμυντικού.
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)