Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σαρακηνοί –Αλμωπός 0-3


Σε  φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Σαρακηνών, η τοπική Θύελλα αντιμετώπισε τον Αλμωπό ,από τον οποίο έχασε με 0-3.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να στέκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος οι του Αλμωπού ανέβασαν την απόδοσή τους φτάνοντας στη  νίκη.
 Φάσεις και γκολ:
Στο 4' ο Πετρίδης με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γάτσου.
Στο 56' ο Μεντής σέντραρε από τ' αριστερά και ο Τσόλκας με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 61΄ο Ρώσσης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα με κεφαλιά (αυτογκόλ) πέτυχε το 0-2.
Στο 76΄ και πάλι ο Τσόλκας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-3. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Τουμανίδης, Νάνος, Μποζίνης ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Χαρίσης, Γάζι, Μεντής.
 Άριστη η διαιτησία των Σ. Ατζαμιδάκη (Θ. Μιχαηλίδης - Γ. Λαμπρίδης)

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (Σαμαράς): Γάτσος, Ρώσσης, Στογιάννης, Τσόρμπας Ε., Θωμάς Γ., Παπαδόπουλος, Μποζίνης, Τσόρμπας Β., Θωμάς Ε., Νάνος, Τουμανίδης. Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Παπαηλίας, Θωμάς Ν., Παρίσσης, Τζιούτζης, Σαμαράς Χρ., Τρίψης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Κουλτζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μούλας, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Ελευθεριάδης, Χαρίσης, Πολύζος, Μέντης, Γκάζι. Στο Β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Μένιος, Ελευθεριάδης Λ., Τσόλκας, Παρούτογλου, Μιχαηλίδης, Στογιαννίδης, Λέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)