Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Στο σκαμνί για κακουργημα



 

Σταύρος Τουφεγγόπουλος  και δύο σύμβουλοι του Χ. Παλίκογλου. 
ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ


Το νέο έτος έρχεται μάλλον με πολλές δυσκολίες για τον τελευταίο καποδιστριακό δήμαρχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, Σταύρο Τουφεγγόπουλο και άλλους αιρετούς του ιδίου τότε Δήμου.
Τον προηγούμενο μήνα  απορρίφθηκε από το Συμβούλιο εφετών  Θεσσαλονίκης η προσφυγή του  κατά διάταξης ειδικής ανακρίτριας Πλημμελειοδικών  Έδεσσας  και έτσι ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος προς το ακροατήριο του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την  Διάταξη της ειδικής ανακρίτριας  είχαν επιβληθεί και παραμένουν σε ισχύ
Στον Σταύρο Τουφεγγόπουλο οι περιοριστικοί όροι:
Απαγόρευση εξόδου από την χώρα
Καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ

Στον Χρήστο Παπαδόπουλο  (από Ίδα)


Απαγόρευση εξόδου από την χώρα
Καταβολή εγγύησης     2.000 ευρώ

Στον Κυριάκο Γιαλαμά 

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα
Καταβολή εγγύησης    2.000 ευρώ  

Κατήργησε την απαγόρευση εξόδου από την χώρα στην Ελένη Αλεξόγλου, καθώς έκρινε την  ποινική δίωξη που ασκήθηκε, απαράδεκτη .
Κατήργησε το ένταλμα σύλληψης του Ιορδάνη Δονικίδη Απαράδεκτη κρίθηκε και η ποινική δίωξη κατά των
Αθανασίου Τσιώνη
Χρήστου Παλίκογλου (πρώην  Δημάρχου)

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της τότε αντιπολίτευσης  με επικεφαλής τον  Παράσχο Τσάνταλη ( και προτροπών του Σταύρου Τουφεγγόπουλου να προσφεύγει στη δικαιαοσύνη)  , προς το Σώμα Επιθεωρητών   ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης . Από την προκαταρκτική  εξέταση  που  διενεργήθηκε, ασκήθηκε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορούμενων.
Στο μακροσκελές κατηγορητήριο αναφέρονται με λεπτομέρεια οι κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά χαλικοστρώσεις ύψους  120 χιλ. ευρώ περίπου , που δεν έγιναν ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθούν και άλλες παραπομπές με κατηγορούμενο τον  ίδιο  πρώην   δήμαρχο σε βαθμό κακουργήματος  , για  εικονικές ασφαλτοστρώσεις στο Θεοδωράκι  που αγγίζουν τις 150 χιλ . ευρώ .


Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος  έχει καταδικαστεί για πράξει σε βαθμού πλημμελήματος. Σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του. Σύμφωνα με πληροφορίες  όμως φέρεται να  υπήρξε ωμή παρέμβαση  της Θεοδώρας Τζάκρη , βουλευτή τότε με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα δόθηκε σχετική  εντολή από τον Α. Λοβέρδο , υπουργό Παιδείας  από την Ρώμη όπου βρισκόταν σε επίσκεψη.



19 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ 480.000 ΕΥΡΩ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς θα μαθαίνουν κολύμπι ζούμε σε μια Χώρα άχρηστων πολιτών όπου οι μίζες και οι κλεψιές δεν σταματούν ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο. Με κανένα κόμμα γιατί απλά δεν ισχύουν οι νόμοι, όλοι έχουμε μάθει στην παρανομία, μας κυβερνούν αλήτες, προδότες, δεχόμαστε τα πάντα με μηδενική αντίδραση, επομένως είμαστε ένα μεγάλο ένα τεράστιο μηδενικό.

      Διαγραφή
  2. Τα συναιτεράκια στη νομή της εξουσίας έχουν τρόπους και αλληλοκαλύπτονται!!
    Προστασία από το ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ και ασφαλώς το αντίστροφο. Σήμερα βέβαια η κυρία βουλευτής μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάστε και τον κατά φαντασία καλαμποκά, που από την τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κωλοτούμπιασε στη ΝΔ. Και δεν είναι οι μόνοι. Αναζητούμε ήθος και διαφάνεια από την κεντρική εξουσία και μεις στη γειτονιά μας λειτουργούμε με όρους συναλλαγής και μαφίας. Δέστε αυτήν την ιστορία που κρατά χρόνια. Εικονικές ασφαλτοστρώσεις, χαλικοστρώσεις και ποιος ξέρει τι άλλο. Το κακούργημα είναι φανερό αλλά οι τύποι αυτοί, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους σα να μην συμβαίνει τίποτα. Ενίοτε μάλιστα συνεχίζουν να προκαλούν και να συκοφαντούν. Έχουν μάλιστα και την αποδοχή πολλών αιρετών. Προφανώς εκείνος που έγραψε το "μα είναι κάτι πιο βαθύ που μας λερώνει", πέρασε από τα μέρη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο ευστοχο σχολιο... αποτυπωνεται δυστυχως η ωμη αληθεια

      Διαγραφή
  3. Ότι και να λέτε παπαγαλάκια ο Τουφεγγοπουλος πάλι Δήμαρχος θα είναι οπότε το θέληση. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον έχει συχωρεσει αν έκανε κάποια λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετράκι όπως σε βολεύει τα γράφεις. Η Παπαριές σου δεν έχουν όρια. Ένας σωστός δημοσιογράφος θα ανεβαζε αντίγραφο τής απόφασης. Ποιος θα σε πιστέψει αυτά που γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είσαι η γυναίκα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απάντηση στον Ανώνυμος31 Δεκεμβρίου 2017 - 9:44 π.μ.
    Οφειλω να ομολογήσω ότι είσαι κουτοπονηρούλης .Πέρνα από το γραφείο και θα δεις πράγματι εκατονταπλάσιες παπαριές που έχουν κάνει , από αυτές που πολύ περιληπτικά γράφουμε. Εισαί σίγουρος βέβαια ότι όσα γράφουμε είναι 200% αλήθειες
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαθε πρωτα να γραφεις την ελληνικη και ελα μετα να μας πεις για την συγχωρεση του κοσμου, για αυτο την επομενη φορα ασε τα παπαγαλακια και πες στα προβατα που σε ταΐζουν σανο να σου εχουν το κειμενο ετοιμο για να μην ζοριζεσαι με την ορθογραφια. Σε μια δημοκρατικη εκλογικη διαδικασια, κανεις δεν βγαινει οποτε το «θελησει» παρα μονο οταν ο κοσμος τον ψηφισει, στην συγκεκριμενη περιπτωση πειτε ενα μεγαλο ευχαριστω στους διαπλεκομενους που δεν σας εκλεισαν μεσα και αφηστε την υπεροψια γιατι μετα την νεμεση ακολουθει η τισις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ 7:56 που γνωρίζεις καλά τήν Ελληνική και δε κάνεις ορθογραφικά λάθη, θα έπρεπε να καταλάβεις τουλάχιστον ότι αυτός ο απλός άνθρωπος με τις λίγες γνώσεις που έχει διδάσκη σε εσένα και σε εμάς δύο πολύ μεγάλα αγαθά τής ζωής : Την αγάπη και τη συχωρεσει σε ένα συνανθρωπο του, που εσύ ποτέ δεν θα τη νιώσεις αυτή τήν αγάπη όσα χρήματα και αν έχει η τσέπη σου. Μάθε λοιπόν πώς αυτά τα δύο αγαθά την αγάπη και τη συχωρεσει δεν μπορείς να τις αγοράσεις όσα χρήματα και αν έχει η τσέπη σου. Αυτά σου τα δίνουν απλόχερα οι απλοί άνθρωποι μέσα από τη καρδιά τους. Γιαυτό πήγαινε και βάψε καμία πέτρα και άσε τους απλούς πολίτες το τι θέλουν και το τι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!! ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΩ. ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ!!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ. ΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ, ΕΚΛΕΨΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ( ΔΙΚΑ ΣΟΥ , ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ ο τελείως αναμαρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω; ποιος ξέρει πια κοπριά είσαι και εσύ;

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
      ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑ. ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ.

      Διαγραφή
  9. ΠΑΡΑΣΧΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΛΕΟΝ . ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πετράκι αν έχεις αποφάσεις ντοκουμέντα χειροπιαστα έγγραφα σε προκαλώ αναρτησετα τώρα; Δημοσιογραφια με αεροπαπ@ριες δεν γίνεται και κανείς δεν σε πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NAI ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΟΠΑΠΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΟΣΟ ΓΚΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ , ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΡΙΤΩΝ-(ΔΗΜΑΡΧΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε και γαμ@σου εσύ οποίος και αν είσαι. κοπριά τις Αλμωπιας. Παρτάλι.

      Διαγραφή
  13. Μετά την αθωοση όλων!!! Δύο κοτσάνια δώρο για τον παρη και τον πετρα. Για την τοποθέτηση ας βοηθήσει ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)