Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ":
Το Σάββατο ζήσαμε ένα υπέροχο απόγευμα, πέρα από κάθε προσδοκία!

Το ρίσκο που πήραμε να μην αναβάλουμε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας παρά την κακοκαιρία, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Παρά την καταρρακτώδη βροχή, περισσότερα από εκατό παιδάκια με τους γονείς τους μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους, κάνοντας την βροχή, το κρύο, την κούραση, το τρέξιμο, την αγωνία που υποστήκαμε, να σβήσουν στο λεπτό!
Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους όσοι εντελώς αφιλοκερδώς και με πολύ αγάπη και μεράκι, βοήθησαν στις προετοιμασίες αλλά και κατά την εκδήλωση, αψηφώντας το κρύο και την κούραση. Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους και τις κυρίες: Αβραάμ Ιερόπουλο και Μαίρη Τσουλφά για την διεξαγωγή των εργαστηρίων χειροτεχνίας, τον κύριο Δημήτρη Μπογδάνο που μας παρουσίασε το υπέροχο παιδικό του παραμύθι, τον κύριο Μίλτο Ηλιάδη για την φιλοξενία που μας παρείχε στον χώρο του καταστήματός του, τον κύριο Φραγκιό
Γιόρογλου για την στέγαση του μπουφέ μας, τους Γυμνασιάρχη και Λυκειάρχη των σχολείων μας για την παραχώρηση της μικροφωνικής, τον κύριο Τάσο Λαμπρίδη που υπήρξε ο καλύτερος Αγιος Βασίλης, τις κυρίες Νατάσα Κουρτίδου και Κατερίνα Λαμπρίδου για το face painting, τον κύριο Σάκη Μπουτσούκη για την βοήθειά του κατά την μεταφορά του δέντρο μας στο χωριό, τα αρτοζαχαροπλαστεία Βαδάς και Καραβασίλης για τις χορηγίες τους στον μπουφέ μας, το βιβλιοπωλείο "Συμβολή" για την στήριξη της βιβλιοπαρουσίασης, τον κύριο Καραμαριά Αντώνη για την παραχώρηση κινητού εξοπλισμού στέγασης, το Δασαρχείο που μας επέτρεψε να προμηθευτούμε το υπέροχο δέντρο της βραδιάς, όλες τις κυρίες του χωριού που προετοίμασαν τα εξαιρετικά γλυκά που γευτήκαμε και φυσικα όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και φέτος, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ευχόμαστε να περάσετε τις πιο ζεστές, οικογενειακές,
ευτυχισμένες και γεμάτες χαμόγελα και αγάπη γιορτές!!!
Να είστε καλά!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!!

1 σχόλιο:

  1. χιλια μπραβο σας!! ετσι παντα δραστηριοι να ειστε οπωσ κανετε σε καθε σας εκδηλωσει,αν και ο καιρος δεν σας βοηθησε ολα ηταν υπεροχα τα παιδακια μας πηραν μεγαλη χαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)