Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 – 2017



Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των Πανελλαδικών Εξετάσεων της σχολικής περιόδου 2016 – 2017,

πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ο Δήμος Αλμωπίας. Την εκδήλωση συντόνισε η Φιλόλογος Ελένη Νάνου.
Στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, τιμήθηκε η προσπάθεια των σημερινών πρωτοετών φοιτητών της Αλμωπίας, οι οποίοι έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα, έχοντας στο πλευρό τους, τους γονείς και τους καθηγητές τους και πέτυχαν τους στόχους τους, με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας  ευχήθηκε καλή χρονιά.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Χατζηγιαννίδης, στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας και της επιτυχίας των μαθητών σήμερα είναι η βράβευσή τους από τον Δήμο ελπίζοντας στο μέλλον να συνεχίσουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να ξεχωρίσουν και να ξεπεράσουν τους άλλους, να έχουν αισιοδοξία στην ζωή τους και να αποτελέσουν παράδειγμα για τις γενιές που έρχονται».
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Θωμάς Μπαχαράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Αβραμίκας και Γιάννης Ρώσσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  Κώστας Ζαχαριάδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.


Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά οι Αποστόλης και Δήμητρα Ούρδα, οι οποίοι χάρισαν στο κοινό ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στους σημερινούς φοιτητές μοιράστηκε και από ένα αναμνηστικό δώρο.



















 

2 σχόλια:

  1. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΙ ....ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΠΗΡΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ......... Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)