Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ορίζουν διευθύνοντα σύμβουλο στα Λουτρά Πόζαρ


Τον αντικαταστάτη του Χρήστου Δήμτση , που παραιτήθηκε πριν δύο μήνες περίπου από το πόστο
του διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , καλείται να επιλέξει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας. Αρχικά ο Δήμαρχος είχε αποφασίσει να στηρίξει και να προτείνει τον Γιάννη Μπίνα. Ξαφνικά στην πορεία , άλλαξε γνώμη , θέλοντας να επιβάλλει την Σάνια Πέγιου. Έκαψε όμως και αυτή την υποψηφιότητα με τους ανόητους χειρισμούς του. ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ Γιώργου Νίτση. Άγνωστο για ποιον λόγο , άλλαξε ρότα. Τώρα φέρεται αν επιθυμ,εί τον Πέτρο Ούτσκα (Κούη).Δεν αποκλείεται πάντως μέχρι τη συνεδρίαση να επανέλθει στη πρόταση της Σάνιας Πέγιου.

Η συνεδρίαση αναμένεται με ενδιαφέρον , καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη αυτοπρόταση από τη παράταξη του Δημάρχου, ή προσωπο που θα υποστηρίξουν από κοινού η αντιπολίτευση και οι τρεις διαφωνούντες σύμβουλοι από την παράταξη του δημάρχου
Στη συνεδρίαση δεν υπάρχει ως θέμα η αντικατάσταση του Ανδρέα  Κόγιου  , που παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , λόγω διαφορετικής αντίληψης στην λειτουργία της.

4 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΛΕΟΣ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να βαλουν τον Ηλια Σαχπατζιδη πρωη διευθυντη λουτρων Σιδηροκαστου αν θελουν να εχουν λουτροπολη τα τοπικα παντα κανουν κακο αυτο που βλεπουμε εδω και χρονια.η ας κανουν προκηριξη για αυτην την θεση και οχι να αποφασιζουν πολιτικα και συγκαινικα απλη προταση μας ειναι ανεστης αναστασιαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ,,,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ,,,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου και το μυαλο σου.Και ασε τους κολακες γυρω σου να ξερογλυφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)