Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η πίτα των κυνηγών Αλμωπίας



 





Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Κυνηγετικός Σύλλογος










Αλμωπίας το απόγευμα της  Τρίτης.



 

Διοίκηση και μέλη βρέθηκαν για μια ακόμα χρονιά  μαζί  ευχόμενοι τα καλύτερα . Παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος Ιωάννης Πολυχρόνης και ο ταμίας Θεόφιλος  Μυλόπουλος , αλλά και ο επιστημονικός συνεργάτης Αλεξ. Γκάτσιος της Κυνηγετικής ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης. Τυχερός ο Θεοδ. Ταχυδρομίδης που έτυχε το φλουρί το οποίο αντιστοιχεί στην Θεώρηση δωρεάν κυνηγετικής άδειας , ως περιφερειακή.


 
Aπό αριστερά ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Στέφανος Μπούραλης, ο  Ταχυδρομίδης Θεόδωρος που βρήκε το φλουρί και ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Βασίλης  Καραδήμος


 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καραδήμος, αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή χρονιά, τόσο κυνηγετικά όσο και ευρύτερα, τόνισε την αξία και τη σημασία που έχει η επιβίωση των αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Οργανώσεων σήμερα στις προσπάθειες που γίνονται για τη διατήρηση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγιού στην Ελλάδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, κ. Πολυχρόνη, ο οποίος αφού ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και τη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας, ανέλυσε με επιχειρήματα τους λόγους για  τους οποίους η συσπείρωση των κυνηγών γύρω από τις αναγνωρισμένες Κυνηγετικές Οργανώσεις, αποτελεί μονόδρομο για να διατηρήσουμε το κυνήγι και να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)