Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η Κ. Μπαγκή στο Δ.Σ. της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ



 



Η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Μπαγκή,συνεργάτης της Θ. Τζάκρη , είναι το νέο μέλος του
Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών, μετά την παραίτηση του Ανδρέα Κόγιου, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει γνωστούς τους λόγους της παραίτησής του. .

Αυτό αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης, μετά από πρόταση της παράταξης του  Πασόη, καθώς η συγκεκριμένη θέση καταλαμβάνεται από μέλος της αντιπολίτευσης.

Η Κατερίνα  Μπαγκή κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο,επί Δημαρχίας Πασόη, είχε διατελέσει  Αντιπρόεδρος των Λουτρών.
ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΗ
Να απουσιάζει επέλεξε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, με αφορμή το θέμα εκλογής νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

Ο  Δ.  Πασόης  αιτιολογώντας αυτή την απουσία Ως Εξής :

«Συνειδητά δεν συμμετείχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την αντικατάσταση του Διευθυντή των Λουτρών. Επειδή ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες ότι η αντιπολίτευση μπαίνει εμπόδιο στην επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου και προς αποφυγή κάποιων συνειρμών, δεν συμμετείχαμε σε αυτή την εκλογή γιατί θεωρήσαμε ότι είναι ενδοπαραταξιακή υπόθεση εκλογής Διευθύνοντος Συμβούλου. Θέλω να συγχαρώ το νέο Διευθυντή για την εκλογή του, να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, για το καλό της επιχείρησης και γενικότερα για την Αλμωπία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)