Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τους έκανε Άνω –κάτω ο Ανδρέας




ΜΕ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Σε απολογίες προς τους ψηφοφόρους τους εξανάγκασε δημοτικούς συμβούλους–Διαφωνούντες με τον Δήμαρχο Αλμωπίας,   δημοτικός σύμβουλος  συγχωριανός του δημάρχου  ο  οποίος διαχειρίζεται ιστοσελίδα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Ο Δημ. Σύμβουλος , με ένα πραγματικά επιστημονικής φαντασίας δημοσίευμα προσπαθεί να διασκεδάσει , εν όψει και εορτών προφανώς , το κοινό της Αλμωπίας.  
Γράφει λοιπόν  ότι είναι έτοιμες οι αλλαγές στο Δήμο Αλμωπίας !!! Ποιοί ανακαλούνται και ποιοι καταλαμβάνουν τις θέσεις τους ; Γράφει λοιπόν :
Έτοιμο να κλείσει το νέο σχήμα  στον Δήμο Αλμωπίας . Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος , έχει κλείσει τρεις  Αντιδημαρχίες για  τους διαφωνούντες , όμως μένει το θέμα του ενός από τους τέσσερις που δεν έχει ικανοποιηθεί , από τις προτάσεις που του έχουν υποβληθεί .

Τώρα στις  Αντιδημαρχίες που αλλάζουν τα πράγματα είναι
: Αντιδημαρχία Καθημερινότητας , Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η χρήση της Αντιδημαρχίας Οικονομικών και Τουρισμού.
Αυτοί που αποχωρούν από  θέσεις Αντιδημάρχων είναι
:   ο Χατζηγιαννίδης Γεώργιος και Γούδης Γεώργιος  .
Ο Στέφανος Αβραμίκας μετακινείται στην Αντιδημαρχία Ανατολικής Αλμωπίας , ο Μπάτσης Χρήστος στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Παιδείας , στην Αντιδημαρχία Καθημερινότητας ο Ουργαντζόγλου Απόστολος ,  η Προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών  Λουτρακίου στον Δημήτρη Βέσκο και ο Χρήστος Χουρσόγλου στην Αντιδημαρχία Οικονομικών και Τουρισμού.

 Στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τοποθετείται ένας εκ των δυο τέως Αντιδημάρχων Γούδη ή Χατζηγιαννίδη .  ( σ.σ.  Η πλάκα είναι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τέτοιο πόστο , γιατί το απαγορεύει  το καταστατικό της επιχείρησης . χα. χα . χα. )
Με αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος Αλμωπίας , κλείνει το μέτωπο με τους διαφωνούντες και προχωρούν όλοι μαζί ,να ολοκληρώσουν την υπόλοιπη δημοτική περίοδο . (σ.σ.  και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα  , όπως στα παραμύθια. )
Νάσαι καλά Ανδρέα , έκανες πολλούς πικραμένους να γελάσουν . Έλα όμως που το πίστεψαν κιόλας πολλοί.

ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η θέση του Δημάρχου Αλμωπίας είναι πολύ δύσκολη. Και κάθε μέρα που περνάει  γίνεται ακόμα χειρότερη . Ασφαλώς θα επιθυμούσε να είναι έτσι όπως την περιγράφει ο συγχωριανός του δημοτικός σύμβουλος, αλλά , αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα . Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στον ήδη διαλυμένο συνδυασμό του  Δημάρχου και τις ακριβείς εξελίξεις.
Στο μεταξύ και στην επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ ετοιμάζεται νέο μπάχαλο , καθώς δεν του άρεσαν καθόλου  οι αποφάσεις  των συμβούλων που κατάγονται από το Λουτράκι. Αυτές τις μέρες θα κάνει το παν να τις σαμποτάρει για να πάνε σε νέο κύκλο διαβουλεύσεων . Ασφαλώς από δω και πέρα  όλα παίρνουν διαστάσεις κωμωδίας

12 σχόλια:

  1. ο κογιος μια ζωη ειναι μπουρδας και λαδογλυφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ..

      Διαγραφή
  2. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανδρεας πηγε ν ριξει γεφυρα μ τον δημαρχο αλλα επεσε αυτος ,τυρί τυράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΔΗ Πάλι είσαι πίσω από τα γεγονότα και όμως είναι αλήθεια ,για αυτόν ακριβώς τον λόγο έρχεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Προμάχους να βρεθεί στην ορκωμοσία ,καί άσε τις διαστάσεις και τις κωμωδίες .Άντε γιά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι μιλατε ετσι ρε παιδια, ο ανθρωπος μια θεσουλα ηθελε και δε του βγηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ .ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΖΩΑ

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΤΟ 42 ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και υστερα ξυπνησες εσύ που ξέρεις τις αλήθειες στον Δήμο! Από τις πολλές αλήθειες που ξέρεις μπερδεύεσαι και πρόσεξε μη σκοντάψεις και πέσεις και συ όπως κάποιοι και ζητάς βοήθεια και ποιος θα σου την δώσει? Μήπως κανένας από αυτούς που και συ αντιπαθείς και βρίζεις? Γι αυτό παίξε χαμηλά την μπάλα , δεν ξέρεις μήπως κάνεις και σύ καμία μεταγραφή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συγκεκριμένη δημαρχία έχει κάνει σημαία της την παραπολιτική! Τσούζει και τσουρουφλάει η μήνυση του Βέσκου με επίκεντρο τα λουτρά... γι' αυτό και η τοπικιστική αλληλεγγύη... πόσο ηλίθιοι θεωρούν ότι είμαστε; Πάντως, τέτοιου είδους πονηρές και υποχθόνιες κινήσεις στην ιστορία είδαμε μόνο από την εκκλησία επί Βυζαντίου... και ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επόμενος Δήμαρχος θα ειναι ο γιος του μεγάλου...ηδη τα βρηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πποιος δημοτικος συμβουλος εκανε κολοτουμπα, σχεδον σαν του Καμενου?Η ερωτησι προς τον Δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)