Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΕΔΕΣΣΑ: ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!



  

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ  EDESSAIKA.GR

Δεν γνωρίζουμε αν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία έλαβαν τέλος, αυτό όμως, που έρχεται σαν πληροφορία μάλλον δεν θα έχει τέλος, εκτός και αν κάποιος το κατορθώσει!



Ο λόγος για κάποιους «που έχουν βάλει πλώρη» για το Δημαρχείο, έχοντας ως » όπλο » τις » ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ»…αντιλήψεις τους.


Σύμφωνα, με όσα λέγονται, η κίνηση αυτή έχει ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα και λειτουργεί σχεδόν παράλληλα με το θέμα που έχει προκύψει, σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. Βέβαια αυτή η κίνηση, καμία σχέση δεν έχει με τον πατριωτισμό των Ελλήνων, που κατά χιλιάδες κατέβηκαν στα συλλαλητήρια, αλλά με την αντίληψη της λογικής των προσωπικών συμφερόντων, αλλά και γιατί όχι, της προσωπικής τους λογικής για την » υπεράσπιση » στα περί » Μακεδονικής » εθνότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Με άλλα λόγια » Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» όπως λέει και ο λαός. Το πιο ανησυχητικό από όλα όμως, είναι, ότι μόλις «ξεφούσκωσε», η άλλη γνωστή ανθελληνική κίνηση στην πόλη της Έδεσσας, από τους «γνωστούς -άγνωστους » σε αυτό τον τόπο, ήρθε τώρα αυτή, που αν παραμείνει ως έχει, τότε κάποιοι που προφανώς γνωρίζουν και δεν την σταματούν, θα ευθύνονται σοβαρά για ότι μελλοντικά συμβεί!

Και εδώ δεν χωρούν τα » δεν ξέρω » η «δεν με ενδιαφέρει «, αφού αυτά είναι άμεσα επικίνδυνα για τον τόπο μας. Θα κλείσουμε με μια παρατήρηση:

Όποιος πιστεύει ότι δημιουργούμαι είδηση κάνει λάθος. Το θέμα είναι υπαρκτό και καλά θα κάνουν να το λάβουν στα σοβαρά όλοι τους!

EDESSAIKA.GR

2 σχόλια:

  1. Τα δολάρια είναι πολλά και απ' ότι φαίνεται, πέρασαν και τα ελληνικά σύνορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to αλλο ανέκδοτο με τον τοτό το ξέρετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)