Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Προαναγγέλει το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα ο Αλμωπός

 ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΙΤΣΑ  ( ΦΩΤΟ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ 




Τουλάχιστον ατυχής και περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί  η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλμωπός για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας . Σε κάποιο σημείο η ανακοίνωση πλέκει το εγκώμιο της Καρίτσας και δεν αποκλείει την νίκη της.
«Από την άλλη μεριά όμως είναι η ενισχυμένη  ομάδα της Κατερίνης η οποία μετά τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους πρωτοπόρους Ηρακλή και Άρη Παλαιοχωρίου, έρχεται αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο.», γράφει χαρακτηριστικά .
Ολόκληρη η ανακοίνωση



<< Μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό, σειρά έχει το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη φιλοξενούμενη Καρίτσα. Ο Αλμωπός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αγωνίζεται με τον κόσμο στο πλευρό του και θέλει να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του στη Γ Εθνική. Από την άλλη μεριά όμως είναι η ενισχυμένη  ομάδα της Κατερίνης η οποία μετά τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους πρωτοπόρους Ηρακλή και Άρη Παλαιοχωρίου, έρχεται αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο. Την Κυριακή 11/2/2018 στις 15:00 η ομάδα θα δώσει άλλο ένα σημαντικό αγώνα και χρειάζεται τη στήριξη όλων. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)