Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Έβαλαν την ποιήτρια του ΟΑΕΔ να μας καταγγείλει , αλλά έδειξε ότι δεν έχει ίδια μούρη με τους συμμορίτες .

Αστέριος Γεώργιος Τριάντελας -Αντινερουλάς



Έβαλαν την ποιήτρια  του ΟΑΕΔ να μας καταγγείλει στο ΣΔΟΕ
, αλλά αυτή , όπως  φαίνεται αρνήθηκε να το κάνει . Έψαξαν  και άλλους , αλλά δεν βρήκαν . Έτσι είδε απόειδε η συμμορία που κατέκλεψε το δημόσιο με παράνομες επιδοτήσεις και κάποιοι με  έργα μαϊμού στους δήμους, τελικά έκαναν ανόητες και ηλίθιες καταγγελίες εναντίον μας για να μας φοβερίσουν για να σταματήσουμε να μιλάμε και να γράφουμε  για αυτούς , διότι για αυτούς ισχύει πάντα  το ¨σιγάν κρείττον του λαλείν¨.
Κούνια που τους κούναγε. Δήμαρχε  Αλμωπίας τα ίδια  κοράκια και η ίδια συμμορία καραδοκεί και για σένα . Πιστεύουμε επιτέλους , να κατάλαβες  τι ρόλο παίζουν αυτές οι συμμορίες . Δυστυχώς μερικούς από αυτούς τους αγκάλιασες  και τους «νομιμοποίησες» στην κοινωνία , δίνοντάς τους αξιώματα , αντί να πάρεις το μαστίγιο.
Υπομονή. Η ζωή συνεχίζεται ακόμα και με άνανδρες και ύπουλες καταγγελίες. Καθαρός ουρανός , αστραπές από συμμορίτες τύπου Αστέριου Τριάντελα δεν φοβάται, Γιωργάκη και λοιποί καταδότες – κλέφταράδες..Αντί να ζητήσετε έστω και τώρα από τον κόσμο   μία συγνώμη  συνεχίζετε αμετανόητοί .

5 σχόλια:

  1. Να μας πουν από πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράζουν κοστούμια επώνυμα και λεφτά για το πρώτο τραπέζι πίστα. Εμείς ξέρουμε αλλά αν είναι άντρες να το πουν από μόνοι τους.
    Το παίζουν άντρες θείος κ ανηψιος αλλά δεν είναι.
    Νομίζουν μας δουλεύουν ντεμεκ. Κουράγιο αμιγκο φλαμίγκο ..θα ρθει.

    Α να να . Νανα να. Θα ρθει Ο ΖΟΡΟ και για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον αναφερεσαι; Ποια κουστούμια; Ποιο πρωτο τραπεζι; Σε ποιο μαγαζι; Όλο μισολογα είστε και δεν καταλαβαίνουμε τόποτα.

      Διαγραφή
  2. Αυτοί ξεπέρασαν και τον Φώσκολο! Ας ξυπνήσει ο κόσμος και να προσέξει ποιους ψηφίζει αλλά κι απ' την άλλη, τα μέσα ενημέρωσης να ενημερώνουν τον κόσμο πριν και όχι μετά... πού να ξέρει η θεία κι ο μπαρμπούλης το πραγματικό ποιόν των υποψηφίων. Γι' αυτό Σαμάντη, στις επόμενες εκλογές περιμένουμε τα αληθινά βιογραφικά όλων των υποψηφίων έστω πλαγίως ή με αιχμές, ο κόσμος καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τωρα η σειρα σας,για τα παρανομα αποκτηματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ το καλαμποκι πιυ εφαγαν ομαδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)