Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Παρωδία η επίσκεψη του Αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη στη ΠΈΛΛΑ




Άλλη μια επίσκεψη χωρίς νόημα μεγαλοστελέχους της Ν.Δ. στη Πέλλα. Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ.  εγινε δεκτός από τον βουλευτή Γ. , Καρασμάνη ,
 μόνιμους φιλόδοξους υποψήφιους βουλευτές  , που δεν αφήνουν κανένα άλλο στέλεχος η ψηφοφόρο να προσεγγίζει τους επισκέπτες . Επισκέφθηκε ορισμένες παραγωγικές μονάδες και στην συνέχεια πήγε στην Φλώρινα.

Από εκεί εξαπέλυσε Δριμιά επίθεση στη  κυβέρνηση ,τόσο για του χειρισμούς της στα θέματα της οικονομίας όσο και της εξωτερικής πολιτικής. Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η χώρα δε χρειάζεται δημαγωγία και πολιτική καφενείου αλλά μια σοβαρή πολιτική ευρωπαϊκή που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από τα μνημόνια και στην ανάπτυξη. «Η Ν.Δ. είναι έτοιμη και ανανεωμένη» τόνισε ακόμα «με στόχο τις καλές ευρωπαϊκές προοπτικές για τη χώρα και με βασική προτεραιότητα τη δημιουργία θέσεων εργασίας για να μείνουν οι νέοι στη χώρα μας και να μην έχουμε αυτό το κύμα της μετανάστευσης». Όσον αφορά στο θέμα της ονομασίας της γείτονας χώρας ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση καθώς δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθεί το θέμα. Τέλος για την υπόθεση NOVARTIS ο κ. Χατζηδάκης  σημείωσε πως η Ν.Δ. είναι υπέρ της διερεύνησης κάθε υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών σε όποιον ανήκει. «Είμαστε επιφυλακτικοί» τόνισε ακόμα «γιατί όλοι οι μάρτυρες αναφέρουν αυτά που άκουσαν και όχι αυτά που είδαν» επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα με μικροκομματική διάθεση.

1 σχόλιο:

(3)