Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αλμωπός –Παλαιοχώρι 0-1





Πέρασε από την Αριδαία ο ΑΡΗΣ Παλαιοχωρίου με 0-1, παίζοντας καλά αλλά έχοντας σημαντική  βοήθεια από τον διαιτητή όταν χρειαζόταν , αλλά και από τους γηπεδούχους που ήταν κατώτεροι σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια ,  και εκνευριστικά άστοχοι. Το γήπεδο ήταν βαρύ , αλλά αυτό μάλλον είναι ίσως μια κάποια δικαιολογία.
Ο ΑΡΗΣ πάντως έπαιξε ανοικτό και γρήγορο ποδόσφαιρο και δημιούργησε ευκαιρίες όπως και ο Αλμωπός
Μόλις στο 2΄ο Καρλόπουλος  από καλή θέση σουτάρει άουτ.
Στο 7΄ο βοηθός διαιτητής αφήνει   τον Σκάμπι 3 μέτρα οφ-σαϊντ να φύγει , αλλά να μην ολοκληρώνει την προσπάθεια.  Αμέσως μπέρδεμα στην περιοχή του ΑΡΗ, όμως  οι του  Αλμωπού   μπερδεύονται  και αδυνατούν  να κάνουν σουτ.
Στο 10΄ο Καρλόπουλος με δυνατό σουτ  από καλή θέση αναγκάζει τον Μένιο να κάνει σωτήρια απόκρουση
Στο 25΄αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους . Βγαίνει λόγω τραυματισμού ο Καρλόπουλος και στη θέση του περνάει ο Τσιντογιάννης
Στο 30΄ο Αλμωπός χάνει μεγάλη ευκαιρία  για να ανοίξει το σκορ. Ο Μουσόνι με μπαλία ακριβείας βρίσκει τον Λάζαρο Ελευθεριάδη μόνο μπροστά από τον Καρακούτση σε ευνοικότατη θέση. Αυτός όμως δεν μπορεί να νικήσει τον Καρακούτση , που παλαιότερα είχε αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Αλμωπό.
Το μοναδικό γκολ σημειώνεται με έναν περίεργο τρόπο. Ο Αλμωπός εκτελεί κόρνερ . Οι γηπεδούχοι διώχνουν η μπάλα πηγαίνει σε παίκτη του Αλμωπού που ανατρέπεται μέσα στη περιοχή . Ο διαιτητής διατάσει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η μπάλα περνά την μεσαία γραμμή όπου έχει βγει στο μεταξύ και ο τερματοφύλακας Μένιος. Κοντράρεται με τον Σκάμπι, η μπάλα πηγαίνει στον Σκάμπι , που σουτάρει από μακριά. Η μπάλα αργά-αργά και βασανιστικά πηγαίνει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα και γένεται έτσι το 0-1
Στο 39΄ο Μουσόνι από καλή θέση στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Στο β΄ημίχρονο ο Αλμωπός ξεκινά επιθετικά . Στο 46΄ο Μουσόνι σουτ΄άρει από κλή θέση λίγο άουτ. Στο 58΄ο Κιουλτζόπουλος θέλει να τα κάνει όλα μόνος του και δεν πασσάρει στους συμπαίκτες του αλλά προτιμά από τη μικρή περιοχή να σουτάρει στη κλειστή γωνία. Ο Καρακούτσης αποκρούει σωτήρια.
Στο 75 η μπάλα στρώνεται στη μικρή περιοχή στον Σαμαρόπουλο , αλλά το σουτ που κάνει φεύγει στα περιστέρια./
Στο 83΄ο Σαμαρόπουλος από δύσκολη θέση πιάνει κεφαλιά , η μπάλα όμως περνάει ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Πετρόφ (72’ Ούγκο), Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Χαρίσης (57’ Στογιαννίδης), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης Λ. (85’ Ιωάννου), Μουσόνι, Πολύζος, Μεντής (72’ Κάρτζιος).

Άρης Παλαιοχωρίου (Βελιτζέλος): Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος (77’ Τσότρας), Αγτζίδης, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σκέμπι (74’ Σαμπιασβίλι), Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος (25’ λ.τ. Τσιντογιάννης), Σιμόνι (70’ Κωτάκης).

1 σχόλιο:

(3)