Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-2 ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ




Αν και έπαιζε με 10 παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο ο Μακεδονικός Έδεσσας πήρε ισοπαλία απέναντι στην Νίκη Βορεινού.

Στην αρχή του αγώνα, λόγω του δύσκολου αγωνιστικού χώρου, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να πατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν φάσεις.
 Στο 32' ο Γιώργος Γέργης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, με κοντινό πλασέ πλήγωσε την πρώην ομάδα του για το 0-1.
 Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιόντης είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Το γεγονός αυτό πείσμωσε τους βυσσινί και αμέσως ισοφάρισαν στο 38' με τον Παπαδόπουλο ύστερα από παράλληλη πάσα του Μπουρδάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και με παίκτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και δημιούργησαν ευκαιρίες με βασικούς εκφραστές τον Σκούλη και τον Καλογιάννη. Σε μια τέτοια φάση στο 61' ο Καλογιάννης έκανε το 2-1 από κοντά μετά από κεφαλιά-πάσα του Σκούλη. Στο 75' σουτ του Σκούλη μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 78' η προσπάθεια του Γαβριηλίδη πέρασε άουτ. Μετά το 80' η κούραση των παικτών του Μακεδονικού έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί και αφού πρώτα στο 81' ο Ροδίντσης έδιωξε κόρνερ σουτ του Δ. Γέργη, στο 85' με ιδανική αντεπίθεση που είχε τελικό αποδέκτη τον Πέικο ήρθε η ισοφάριση σε 2-2.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Χαραλάμπους): Γιόντης, Σουλιώτης, Μητσόπουλος (33' Ροδίντσης), Καλογιάννης, Πέτκος, Παπαδόπουλος, Μακρίδης, Ζάσκας (75' Θεολόγου), Σκούλης, Ηλιάδης (65' Γαβριηλίδης), Μπουρδάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)