Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

«Φωτιά» ο Αντώναρος για Αυγενάκη...


«Φωτιά» φαίνεται πως έχει πάρει το τελευταίο διάστημα ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα «γαλάζιων» στελεχών και ιδίως εκείνων που...
κλίνουν προς τα (ακρο)δεξιά. Έτσι, μετά τα απανωτά χτυπήματα στον Άδωνη Γεωργιάδη, σειρά είχε ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, η προσπάθεια του κ. Αυγενάκη να «ξεπλύνει» τη Χρυσή Αυγή για το χθεσινό πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, με αποτέλεσμα να μπει κι εκείνος στο στόχαστρό του.

«Η καταδίκη της αντιδημοκρατικής και αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς των Χρυσαυγιτών είναι — όπως επιβάλλεται να είναι — κάθετη και απόλυτη. Χωρίς τον παραμικρό αστερίσκο η υποσημείωση. Όχι όπως κάνει ο κατά τα άλλα στις αντικαταστατικές και άρα ανυπόστατες διαγραφές επιδιδόμενος Γραμματέας της ΝΔ», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αντώναρος «στολίζοντας» τον κ. Αυγενάκη, ενώ στη συνέχεια έβαλε στο «κάδρο» και τον «αγαπημένο» του Άδωνη:

«Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ο κύριος αυτός ανήκει σε ηγετική ομάδα όπου τον τόνο και τις κατευθύνσεις δίνει συνήθως ένας αντιπρόεδρος που έχει ρίζες στα “άκρα” όπως επί Καραμανλή πολύ σωστά αποκαλούσαμε τον χώρο όπου ανδρώθηκε. Βρίζοντας μάλιστα συστηματικά την παράταξη που προσπαθεί τώρα να καθυποτάξει στην ακραία ιδεολογία του»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)