Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Διανομή τροφίμων από την Π.Ε. Πέλλας


 
 στο πλαίσιο του Ε.Π. Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Τ.Ε.Β.Α.



Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η νέα διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά καλεί όλους τους συμπολίτες μας ωφελούμενους να παραλάβουν τα είδη τα οποία πρόκειται να διανεμηθούν υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης με τα διαθέσιμα μέσα, των ανθρώπων που έχουν νιώσει περισσότερο τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) στα παρακάτω σημεία διανομής, τα οποία είναι τα ίδια όπου έγιναν αντίστοιχες διανομές και πριν από λίγο καιρό.
Συγκεκριμένα,
             για τους ωφελούμενους του Δήμου Αλμωπίας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας, την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 και ώρες 09:00 – 17:00.
             για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί επί της
οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρες 09:00 – 17:00
             για τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο
κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος 13, πίσω από το Διοικητήριο, την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 και ώρες 09:00 – 17:00
             για τους ωφελούμενους του Δήμου Σκύδρας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις
αποθήκες της εταιρείας Πρ. Παυλίδη (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ) στο 2ο χλμ Σκύδρας – Γιαννιτσών, το Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 και ώρες 09:00 – 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)