Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ψάχνει επενδυτές στην Αθήνα για τα Λουτρά Πόζαρ ο Δ. Μπίνος



Αρχίζει να ξετυλίγται σιγά –σιγά το κουβάρι της εισόδου επενδυτών στα Λουτρά Πόζαρ.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου του δημάρχου Αλμωπίας  ο Δήμαρχος και Πρόεδρος των Λουτρών παρουσίασε τη Λουτρόπολη του Πόζαρ στην ημερίδα επενδυτών με θέμα «Αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών» που διοργάνωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στο Μουσείο της Ακρόπολης. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για σύνδεση των Λουτρών Πόζαρ με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ΠεριβάλλοντοςΣωκράτης Φάμελος, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Γ.Γ. Τουρισμού  Γεώργιος Τζιάλλας κ.α.
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι σε μία τέτοια σημαντική εκδήλωση , ο Δήμαρχος πήγε μόνος του χωρίς κανένα άλλο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης. Σε άλλες περιπτώσεις μικρότερης  σημασίας πήγαινε ολόκληρο γκρουπ. Εκτός και αν έγινε για λόγους οικονομίας.
Πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο να είχε συγκεκριμένες επαφές  με συγκεκριμένα  πρόσωπα   με θέμα την εκμετάλλευση  της Λουτρόπολης. Κάτι που προφανώς γνωρίζει μόνο ο ίδιος. 
Πηγές από την Αθήνα αναφέρουν ότι σύντομα πρόκειται να αρχίσουν σχετικές βολιδοσκοπήσεις  για την είσοδο ισχυρών ομίλων που δραστηριοποιούνται κυρίως στο τομέα του τουρισμού και της υγείας. 


2 σχόλια:

  1. Μην αυταπατάστε με την έκφραση ότι ψάχνει έτσι απλά επενδυτές.
    Μην φαντάζεστε ότι θα έρθει ένας επενδυτής και θα "σώσει" τα λουτρά.
    Θα ξεπουληθεί ο χώρος σπασμένος σε κομμάτια.
    Μια επιχείρηση θα πάρει το ξενοδοχειακό κομμάτι, μια άλλη το κομμάτι της εστίασης, μια τρίτη την εκμετάλευση των ιαματικών νερών, μια τέταρτη την τουριστική εκμετάλευση του χώρου, κοκ.
    Ξεχάστε τα Λουτρά που χάνετε...
    Αλί και τρισαλί στα λουτρά. Δήμαρχε, φύγε νύχτα μήπως και αποφύγεις τις πέτρες που σε σημαδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,, Ακριβώς όπως τα λες αντί να ψάξει μάνατζερ η να μισθώσει ιδιωτική εταιρεία μελετών να βρεί καί νά ενοικιάσει διαθέσιμα οικόπεδα σε επενδυτές για χρήση ξενοδοχείων σπα κτλπ.να κρατήσει το δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης να μηλισει με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία παρέα με τούς ξενοδόχους που δραστηριοποιούνται ήδη εκεί και άλλα πολλά αυτονόητα.Να περιμένετε ακόμα πολλά κακά μέχρι να ξεκουμπιστη και πάει από εκεί πού ήρθε ο ατάλαντος δημόσιος υπάλληλος.ο καμία σχέση με εργατιά απασχόληση και παραγωγή.??????????

      Διαγραφή

(3)