Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Απάντηση Ζαβιόν στους «ψιθυριστές» με γλέντι





















 Με γλέντι στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 150 άτομα απάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Στεφανίδης  (Ζαβιόν) στους ψιθυριστές»
 που αυτές τις μέρες διέδιδαν ότι δήθεν αποσύρεται από την διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας. Ο ίδιος και οι στενοί του  συνεργάτες , σε χρόνο ρεκόρ ετοίμασαν την δική τους πρωτότυπη απάντηση  με…γλέντι.
Λάιφ  μουσική με τον Χ. Τσιπάρη
Έτσι το Σάββατο 21 Απριλίου  η αυλή αλλά και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι του Ζαβιόν   στο Νεοχώρι , γέμισαν με κόσμο , απαντώντας έτσι στους πανικοβλημένους αντιπάλους τους , που με δημοτικά χρήματα είχαν φιέστα με δικαιολογία αγώνες στην Αριδαία , στους οποίους ο κόσμος εξ αιτίας τους , τους γύρισε την πλάτη,  'οτι  διαδίδουν κατασκευασμένες ειδήσεις  .
Ν. Μήντσης-Γιαν. Στεφανίδης
Ο Ζαβιόν τόνισε , ότι  » καταλαβαίνει τον πανικό τους, αλλά ο κόσμος ήδη πλέον μιλάει και δείχνει τον δρόμο  στην νέα δημοτική αρχή. Όποιο πρόσχημα ή τέχνασμα χρησιμοποιούν , οι πανικοβλημένοι αντίπαλοί , στρέφεται εναντίον τους. Τους ευχαριστούμε που με τον φόβο και τα ψέματα τους μας ανεβάζουν  στην συνείδηση του κόσμου», τόνισε.
Είναι χαρακτηριστική και η δήλωση του νυν προέδρου  της Σωσάνδρας Νίκου  Μήντση:
¨" Δώσαμε τα χέρια με τον Γιάννη και προχωράμε" 
Είναι χαρακτηριστικό  ακόμα ,ότι συζητήθηκε η παραίτηση της προέδρου του Λυκοστόμου Σοφίας Αλεξίου, την οποία επικρότησαν  και αποφάσισαν να την στηρίξουν με δημόσιες δηλώσεις.






Πρώτος στο " Ζάικο "  ο Ζαβιόν


5 σχόλια:

  1. Σημαδιακή μέρα η σημερινή 21η Απριλίου, βαστά τα κλειδιά ,βαστά τα γερά Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ Κ Λ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ο ίδιος σαλιαρης, μόνο που μας βλέπεις τρέμεις.Εμεις με το Γιάννη μπροστά θα κάνουμε τον αγώνα μας και θα τα συμαζεψουμε όλα

      Διαγραφή
  3. ζαβιον παρε μαζι σου και το μανεκεν γιαννι κ δεν θα χασεις μαζι και ολλα τα κοριτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ εγραψα λαθος τον γιανη τωρα με εννα ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)