Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων το Σαββατοκύριακο στην Αριδαία




Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλούσιο θέαμα και συναγωνισμό από τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών.



Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πιστή στις διακηρύξεις της για αποκέντρωση του αθλήματος των δυνατών δίνει για άλλη μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στις οργανωτικές ικανότητες της περιφέρειας και ιδιαίτερα της Αριδαίας η οποία συχνά – πυκνά φιλοξενεί διοργανώσεις Aρσης Bαρών.
Άλλωστε διατηρεί και υψηλή αγωνιστική παράδοση στο άθλημα
Οι 250 αθλητές και αθλήτριες, καθώς οι προπονητές και οι συνοδοί τους θα έχουν  το χωριό Λουτράκι με τα περίφημα ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Με αυτό τον τρόπο όλοι όσοι ανήκουν στην «οικογένεια» της Αρσης Βαρών θα γίνουν πρεσβευτές της περιοχής και θα προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές και τη φιλοξενία του Δήμου Αλμωπίας.Σε συνέντευξη τύπου το βράδυ της Παρασκευής  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών  Πύρρος Δήμας,  αναφερόμενος στη σημαντική αυτή διοργάνωση, τόνισε ότι» η Ομοσπονδία θεωρεί ότι η Αριδαία είναι το σπίτι της, καθώς έχει μία διαχρονική σημαντική παρουσία στα αθλητικά δρώμενα και ιδιαίτερα στην Άρση Βαρών και έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν ανάλογες διοργανώσεις.»
Το Σάββατο  θα τιμηθεί ένα άξιο τέκνο της Αλμωπίας, ο Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών Νίκο Ηλιάδης δίνοντας το όνομα του στην αίθουσα Αρσης Βαρών του ΦΟΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 









ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ
Την Παρασκευή   με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τα δημοτικά σχολεία της Αριδαίας «αγκάλιασαν» την Αρση Βαρών. Οι μικροί μαθητές βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο.,
Ο ενθουσιασμός τους, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος που όλα τα παιδιά, αλλά και οι καθηγητές θέλησαν να πιάσουν και να σηκώσουν την εκπαιδευτική μπάρα

 

. Η ΕΟΑΒ τους έδειξε πως πρέπει να σηκώνουν τα καθημερινά τους βάρη, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στη μέση και τους επιφύλαξε μια έκπληξη!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)