Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Γιάννης Στεφανίδης : Άδικα κουράζονται τα «ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΆ» παπαγαλάκια


 


ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ


Όσο να συκοφαντούν , να λοιδορούν , να υποτιμούν και να διαδίδουν ψέματα , είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε και να διεκδικήσουμε τον Δήμο Αλμωπίας. Αυτό επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας , μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ Αλμωπία ο υποψήφιος  Δήμαρχος Αλμωπίας  Γιάννης Στεφανίδης (Ζαβιόν ) , με αφορμή «μαύρη προπαγάνδα που προέρχεται από το περιβάλλον του σημερινού δημάρχου, που τάζει «λαγούς με πετραχείλια « για να αποσπάσει υποψήφιους από τον συνδυασμό του.
Τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής και της διαφάνειας , αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον δήμο τον χρησιμοποιούν  σήμερα σαν να είναι ιδιοκτησία τους.
Ερωτόμενος  για τις καταγγελίες του Γιάννη Πασχαλίδη  ότι δεν τηρείται η νομιμότητα  στις δημοπρασίες για την συντήρηση και την προμήθεια εξοπλισμού στις αρδευτικές γεωτρήσεις , κάλεσε την δημοτική αρχή να απαντήσει υπεύθυνα και δημόσια. Όπως και την μειοψηφία στον Δήμο , να κάνει τους σχετικούς ελέγχους και να ζητήσει διευκρινήσεις.

4 σχόλια:

  1. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΙΝΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΗ, ΘΥΛΗΚΗ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. Ε ΖΑΒΙΟΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζαβιόν αρχηγάρα όχι πολλά λόγια , δεν κοντράρουμε , όλους τους θέλουμε. είσαι μέλη καρδιά . τους αγαπάμε όλους. προχωράμε δυνατά. θα θριαμβεύσουμε. ΕΊΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΕΡΙΖΙ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)