Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ


 ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ

Αγρότες – κτηνοτρόφοι

Πάρτε μαζικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 30 Μάη, που οργανώνουν, σ’ όλη τη χώρα, ταξικά εργατικά σωματεία.
Για να παλέψουμε, μαζί με τους συμμάχους μας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους νέους των σπουδών, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών ενάντια την πολιτική που αρπάζει από όλους εμάς τ’ αποτελέσματα του μόχθου μας και τα προσφέρει πεσκέσι στο μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλοβιομήχανους και τους μεγαλέμπορους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες,  για να αυξάνουν τα κέρδη τους. 
Από δω, μαζί με τους συμμάχους μας, μπορούμε να αγωνιστούμε  ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στα μέτρα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της  ΕΕ που μας καταστρέφουν.
Να βροντοφωνάξουμε, όλοι μαζί,  κατά της πολιτικής  που επιβάλλει εξευτελιστικούς  μισθούς και πενιχρές συντάξεις στους εργαζόμενους,  βαριά φορολογία και ασφαλιστική ληστεία στους μικρομεσαίους αγρότες και αυτοαπασχολούμενους,  μεγάλη ακρίβεια στις δημόσιες υπηρεσίες και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης σε όλα τα λαϊκά στρώματα.
Μαζί με τους συμμάχους μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε τα αιτήματα που αφορούν στην δικιά μας επιβίωση, αλλά και στη διαβίωση του λαού μας.
Να απαιτήσουμε: Κατώτερες εγγυημένες τιμές για όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θ’ αφήνουν ένα κέρδος το οποίο θα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την αγροτοκτηνοτροφική απασχόληση - μείωση του κόστους παραγωγής, με φτηνά αγροτικά μέσα και εφόδια  και την κατάργηση όλων των χαρατσιών που επιβάλλονται στους παραγωγούς – δίκαιες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ  για τις καταστροφές στην παραγωγή και στο αγροτοκτηνοτροφικό κεφάλαιο  από την κακοκαιρία και τις αρρώστιες.
Ετσι  θα μπορέσουμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και υγιεινά προϊόντα  για την κάλυψη των λαϊκών  αναγκών.
Αγρότες – κτηνοτρόφοι
Συνεχίζουμε τον πολύχρονο και σκληρό αγώνα μας ενάντια την πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που συγκεντρώνει την γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών- καπιταλιστών, οδηγώντας μας στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση.   Μέσα από του αγροτικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες, προετοιμαζόμαστε για το πανελλαδικό 10ήμερο αγωνιστικής δράσης στα τέλη Ιούνη – αρχές Ιούλη.
 Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών εργατικών σωματείων στις 30 Μάη.
 Όλοι  στις πολύμορφες αγωνιστικές  κινητοποιήσεις στα πλαίσια του πανελλαδικού αγωνιστικού 10ήμερου.
Συνεχίζουμε  - θα νικήσουμε!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)