Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Παρακολουθούμε μια παρωδία...


Η Ένωση Κεντρώων "στριμώχνει" Μητσοτάκη...
Aν δεσμευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ποτέ δεν θα δεχτεί το όνομα Μακεδονία και ότι ξεκινά από μηδενική βάση, η Ένωση Κεντρώων θα...

στηρίξει τη πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, κατά τη συζήτηση της σχετικής πρότασης στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο Γ. Σαρίδης, καταλόγισε ευθύνες σε όλους όσους διαχειρίστηκαν το Μακεδονικό, τονίζοντας ότι «ούτε ένας δεν πήγε σπίτι του», ενώ χαρακτήρισε «ιστορική» τη σημερινή μέρα.

«Η αντιπολίτευση δυσπιστεί και η κυβέρνηση πανηγυρίζει. Και οι δυο είναι εκτός πραγματικότητας. Παρακολουθούμε μια παρωδία. Η μεν αντιπολίτευση καταγγέλλει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, περιμένοντας τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να τη στηρίξουν για να πέσει, και η κυβέρνηση αυτάρεσκα περιμένει το χειροκρότημα και ισχυρίζεται ότι έλυσε με τον καλύτερο τρόπο στο Σκοπιανό. Νομίζετε ότι κοροϊδεύετε τον κόσμο;» σημείωσε ο Γ. Σαρίδης.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε την αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει αν συμφωνεί να εμπεριέχεται η λέξη Μακεδονία σε μια συμφωνία, ενώ σχολίασε για την κυβέρνηση ότι «χαίρεται αλλά δεν έχει καταλάβει ότι βρέχει».

«Αποφασίσατε να τα βάλετε με την Ιστορία. Είστε πολύ μικροί για να την αλλοιώσετε και να γράψετε ιστορία. Εμείς δεν δεχόμαστε καμία χρήση του όρου Μακεδονία», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)