Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Αντί να σιωπά η ΔΕΥΑ Αλμωπίας , διατυμπανίζει έργα που έπρεπε να είχε αποκαταστήσει προ πολλού






 ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΊΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ;»


 Αντί να απαντήσει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας για ποιον λόγο κόβει το νερό του κόσμου ημέρες που απαγορεύεται ,ανακοίνωσε στο μπλοκ που χρυσοπληρώνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,ότι δήθεν κλείνει λακκούβες. Όπως λοιπόν αναφέρει   

αποκαθιστά λακκούβες που προκάλεσε η ίδια και το παρουσιάζει ως επίτευγμα  και όχι ως υποχρέωση που έπρεπε να είχε αποκαταστήσει προ πολλού . Ζητάει και τα ρέστα δηλαδή. Μα σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται; Σε βλάκες;

 Και το χειρότερο , λέει στην ανακοίνωση  ότι κάνει αποκαταστάσεις σε   παρεμβάσεις που είχαν γίνει κατά την διάρκεια εργασιών της κατασκευής του νέου αποχετευτικού.
Δηλαδή κ. πρόεδρε ποιες είναι οι υποχρεώσεις της αναδόχου εταιρίας τελικά; Με ποιο σκεπτικό και με ποιο δικαίωμα επιβαρύνεται η ΔΕΥΑ και κατ επέκταση ο κόσμος με την αποκατάσταση ζημιών που προκαλεί η εταιρία που κάνει  το αποχετευτικό;
Γίνατε θυγατρική της και δεν το ξέρουμε;



Κύριε Δήμαρχε μάλλον πρέπει εσείς να εξηγήσετε τι συμβαίνει , διότι η ανοησία δίνει την εντύπωση να μην έχει τελειωμό σε μερικούς συνεργάτες σας. 







ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ














Έναρξη εργασιών αποκατάστασης λακκουβών ξεκίνησε σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας από την πόλη της Αριδαίας, λόγω των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν κυρίως απο καθιζήσεις, εξαιτίας του απαρχαιωμένου παντοροϊκού δικτύου αλλά και από παρεμβάσεις που είχαν γίνει κατά την διάρκεια εργασιών της κατασκευής του νέου αποχετευτικού.

Πιστοί στον προγραμματισμό μας θα συνεχίσουμε την αποκατάσταση των λακκουβών από βλάβες με ασφαλτοτάπητα και στις Τοπικές Κοινότητες που έχουμε υποσχεθεί. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη βδομάδα θα προχωρήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εργασίες αποκατάστασης στις Τ.Κ. Αψάλου, Τ.Κ. Αλώρου και τμημάτων της Τ.Κ. Σωσάνδρας.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας προγραμματίζουμε και αποκαθιστούμε. Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κάνει πράξη αυτά που ανακοινώνει... Παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Όλα αυτά είναι η ζωντανή απόδειξη πως η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία διαχείρισης του πόσιμου νερού και της αποχέτευσης. Δηλαδή βασικών υποδομών των πολιτών του Δήμου στην καθημερινότητα τους.

Σκοπός μας να βγούμε από τον βούρκο...(ΣΣ Από ποιον βούρκο άραγε;)


Χρήστος Γεωργίου
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)