Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΓΙΟΣ





Την θέση του θείου του Ανδρέα Κόγιου που εξέπεσε του αξιωματός του μετά από δικαστική
απόφαση , καταλαμβάνει ο ανιψιός του ,  Παντελής Κόγιος,  ο οποίος ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου
Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Αυτοδιοικητική οικογένεια. Επίσης, του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.
Ο Παντελής Κόγιος τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου, με γνώμονα το καλό του τόπου.
Ο Παντελής Κόγιος είναι στρατιωτικός   και είχε εκλεγεί πρώτος σε  ψήφους  με τον στνδυασμό ΑΔΑΚΑ ,αλλά είχε εκλεγεί  μόνο ο επι κεφαλής Ανδρέας Κόγιος, που είναι θείος του (αδερφός του πατέρα του).
Στο μεταξύ από τον Δήμο  δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την έκπτωση του Ανδρέα Κόγιου, όπως θα ήταν λογικό. Υπήρχαν οι πληροφορίες , όμως την επίσημη έκπτωση δημοσίευσε μόνο το το μπλοκ  που απηχεί της απόψεις του δημάρχου και της εναπομείνουσας πλειοψηφίας. Στη δημοσίευση της έκπτωσης του Ανδρέα Κόγιου μάλιστα φιλοξένησε ανώνυμα σχόλια για τον Α. Κόγιο , που ξεπερνούσαν την πολιτική κριτική και έφταναν στα όρια της ανανδρίας και της εμπάθειας. Τα περισσότερα από τα σχόλια αυτά αποδίδονται στον κύκλο του δημάρχου που νέμεται όλα τα οφέλη της εξουσίας, (υποτίθεται νόμιμα βέβαια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)