Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Διακοπή συλλογής ειδών στην ΄Σκύδρα για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας της Αττικής λόγω υπερπροσφοράς.Όπως μας γνωστοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) λόγω της
υπερπροσφοράς σε τρόφιμα, νερά και ρουχισμό ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου κάνει έκκληση προς τους πολίτες και τους Δήμους της χώρας, να σταματήσουν να προσφέρουν και να συγκεντρώνουν τα παραπάνω είδη.
Στην περίπτωση που καταρτιστεί κατάλογος με συγκεκριμένα είδη που θα ζητηθούν θα ενημερώσουμε εγκαίρως τους συμπολίτες μας.
Κατόπιν των ανωτέρω σταματά κάθε ενέργεια συλλογής και συγκέντρωσης ειδών που ξεκίνησε από το απόγευμα της Τρίτης 24/7/2018 και θα συνεχιζόταν τις επόμενες ημέρες.
Ωστόσο, όσοι θέλουν,  μπορούν να προσφέρουν αίμα στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: καθημερινές από τις 09:00΄έως τις 13:00΄και από τις 18:30΄έως τις 19:30΄, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 11:00΄έως τις 13:00΄. Πριν την αιμοδοσία απαιτείται ελαφρύ γεύμα και για το απόγευμα ο γευματισμός να γίνει τρεις ώρες ενωρίτερα.
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21