Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Θα αλλάξει το καταστατικό της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ;


ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


Στις  αρχές της θητείας  της σημερινής δημοτικής αρχής  έγινε πολύ «φιλολογική» κουβέντα»  για την αλλαγή του καταστατικού της επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ.
Υπήρχαν φωνές που έθεταν ξεκάθαρα να αλλάξει η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και να μην έχει πλειοψηφεία το Λουτράκι όπως ισχύει στα χαρτιά τουλάχιστον μέχρι σήμερα; . Δότι στην πράξη όλες τις εξουσίες ουσιαστικά τις έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος που κατέχει και το αξίωμα του προέδρου. Αυτό βέβαια δεν περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Δεν αποκλείεται όμως και να τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες
Η έκτακτη γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη  για την Πέμπτη2 Αυγούστου 2018, και ώρα 20:00 μ.μ., στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στο παρακάτω   θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας αναφορικά με τον σκοπό της και προσθήκη της δραστηριότητας σχετική με την παραγωγή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας.

2 σχόλια:

  1. ειναι απαραιτητο να γινει αλλαγη στο καταστατικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού οι Λουτρακιώτες είναι απορροφημένοι στην απόκτηση του εύκολου χρήματος καλά να πάθουν. Ας γίνουν γκαρσόνια στα δικά τους κτήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)