Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Μωραίνει Κύριος ενίοτε τους άκρατα φιλόδοξους


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Γράφει ο ΑΝ.Α.Π


Κ. Διευθυντά
Επιτρέψτε μου να παρέμβω   για τον Δήμαρχο Έδεσσας.  .  Γιατί κάθεστε και αναλώνεστε άδικα; Ο άνθρωπος το είπε καθαρά  και δημόσια     Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  πρέπει να αρχίζουν με το  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ  και να μην ακούγονται αλυτρωτικά  τραγούδια  Ποια είναι αυτά και ποιος τα δίδαξε στον γηγενή πληθυσμό; Μήπως οι Σκοπιανοί;   Όχι βέβαια.

 Άλλωστε ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν τι λέει ο Δήμαρχος της Έδεσσας  για όλα αυτά. Όσο και αν επιχειρεί τώρα να το γυρίσει το βιολί. Εν κατακλείδι κ. Διευθυντά ετοιμαστείτε για άγριο κυνηγητό από τους γνωστούς άγνωστους. Μια γεύση μαθαίνω ότι πήρατε και σήμερα με επιδρομή κομάντος από την Αθήνα.
Τέλος επιτρέψτε μου να παραποιήσω τα σοφά λόγια του λαού «Μωραίνει κύριος ενίοτε  όσους βούλονται να γίνουν βουλευτές  και δήμαρχοι» 

Ευχαριστώ       


           ΑΝ. Α. Π.


3 σχόλια:

  1. σωστος ο ΑΝ.ΑΠ δεν τον ενδιαφερουν οι εδεσσαιοι, αλλα οι ψηφοι των ακροδεξιών και δεξιών κυρίως της αλμωπίας, απο εκει νομιζει οτι θα αντλησει τις ψηφους για να εκλεγεί βουλευτής, αφου ο κυκλος του ως δημαρχος εκλεισε. Με οσους μιλαω παντως δεν περιμεναν οτι θα ειναι τοσο πωρωμενος ρατσιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας βρε πουλημένο τομάρι κεφτέ με πόδια που θα έχεις και άποψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sta panigiria tosa xronia aytos eserne ton xoro twra as paei na xorepsei me tous akrodexious filous tou , kefte ratsistoblaxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)