Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Πρώτες βολές εκ των έσω...



 ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ
ΨΑΧΝΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ
 ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΦΗΜΕΣ 
ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ 
ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ



Σε κριτική για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, τον οποίο αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προέβη η...
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη. 

Σε συνέντευξή της στον «Ρ/Σ Στο Κόκκινο» η κ. Τζάκρη εξέφρασε τη διαφωνία της για το άνοιγμα προς την Κεντροδεξιά στην οποία προχώρησε ο κ. Τσίπρας, με ενέργειες όπως η υφυπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να διευρυνθεί προς πάσα κατεύθυνση» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή: 

Η Αριστερά και ο προοδευτικός χώρος δεν είχε ανάγκη ούτε τον Καραμανλή ούτε τον καραμανλισμό... Με ποιον Καραμανλή επιχειρεί να συνδεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κώστα Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα και άφησε την Αθήνα να καεί από άκρη σε άκρη το 2008;

Επίσης, υποστήριξε ότι οι συμμαχίες με την Κεντροδεξιά θολώνουν το εγχείρημα του προοδευτικού πόλου και εκπέμπουν ένα ψευδεπίγραφο μήνυμα προς την κοινωνία...

efsyn.gr

5 σχόλια:

  1. Μπράβο κ. ΤΖΆΚΡΗ, καθαρή και απλή πολιτική θέση, φτάνει πια με τα ανοίγματα προς την κεντροδεξιά τα έκανε το ΠΑΣΟΚ και ναυάγησε.Η κεντροδεξιά ας πορευτεί μόνη της.
    Σκέψη και πρότασή μου είναι όταν (διώξει) ξεκαθαρίσει (ελπίζω σύντομα) τα στελέχει του (αυτοί που φυλλορροούν με κεντροδεξιά) το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφεις; στον χώρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πινεις κ δεν μας δινεις ρε φιλε!! Πολιτικη αποψη αυτη που ελεγε μορφωμα το ΣΥΡΙΣΑ κ πηγε στο μορφωμα για την καρεκλα? Η κυρια που εχει ψηφισει ολα τα μνημονια η ναι σε ολα!!! Τι αλλο θα δουμε ...ελεος..

      Διαγραφή
    2. tο αλλο που μενει ςιναι η συνεργασια με τον Κουλη. μπεεεεεεεεεεε.

      Διαγραφή
  2. δεν κρατιέται η Θοδώρα...ντορκα τι εγινε χθες το βραδυ στο χωριο σου,εφυγες αρον αρον, πέσανε καρεκλιές ,μπουκάλια, γιουχαισμα ,το πλήθος φώναζε ανεπιθύμητη. από δω και περα η κατρακύλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ντόρκα δεν μπορεί χωρίς καρέκλα. Έμαθε στην εξουσία και τώρα της είναι δύσκολο που όπου περάσει την βρίζουν. Πάντως εγώ πιστεύω, μια και το ΣΥΡΙΖΑ την έχει γραμμένη εκεί που πρέπει, αν πάει στη ΝΔ θα αναβαθμισθεί. Ένα υπουρδείο το έχει σίγουρο για να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μεσα στη χλιδή και τα μεγάλα λόγια. Εξ άλλου αν θυμάμαι καλά σπούδασε νομικά. Καλά τώρα τα ξέχασε. Ρώτησέ την τι θα πει ποινικό δίκαιο, μπορεί να σου πει πως είναι γλύκισμα Να δούμε πότε θα απαλλαγούμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)