Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ξανά ο Δημήτρης Πασόης



Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πασόη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές επιβεβαίωσε μιλώντας το





πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ Ο Μπάμπης Κουρτίδης. Αναφερόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή υποστήριξε ότι τα έχει παρατήσει όλα και έχει δίκιο ο Δημήτρης Πασόης στα δημοτικά συμβούλια όταν κάνει λόγο για αυτόματο πιλότο  και πλήρη ανυπαρξία.
Είναι η μόνη δημοτική αρχή που θα μείνει στην ιστορία  για τις χιλιάδες φωτογραφίες με ανύπαρκτο έργο  και delenda aridaia (καταστροφή της Αριδαίας )
Ούτε στα αυτονόητα που ανήγαγε ως μεγάλη πολιτική δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Περιμένει πότε να περάσει ο χρόνος  για να αποχωρήσει.
Αναφερόμενος στο αποχετευτικό τόνισε ότι έγινε χωρίς επίβλεψη. Ο Βιολογικός καθαρισμός πηγαίνει στις καλένδες , ενώ η ΔΕΥΑ παρανόμως  εισπράττει το τέλος των 300 ευρώ.
Μεταξύ άλλων  υποστήριξε ότι η απλή αναλογική θα ωφελήσει την τοπική αυτοδιοίκηση . Εκτίμησε ότι πιθανοί υποψήφιοι θα είναι ο σημερινός δήμαρχος, ο Δημήτρης Πασόης , ο Σάκης  Χατζηδητρίου, ο Παράσχος Τσάνταλης , ο Χρήστος Μπάτσης και ο Γιάννης Στεφανίδης.
Αναφερόμενος στην επίκληση του δημάρχου για  το νοικοκύρεμα στα Λουτρά Πόζαρ τόνισε ότι βρήκε μια επιχείρηση  , χωρίς χρέη  , μια κίνηση ολοένα αυξανόμενη.
Από κει και πέρα όμως δεν υπάρχει κανένα πλάνο , κανένας σχεδιασμός , ενώ τείνει να εξαφανιστεί η ιαματικότητα της λουτρόπολης .

11 σχόλια:

  1. υποψηφιότητα δια αντιπροσώπου για τον Πασόη. Αν και εμένα μου είπαν ότι θα κατέβει δημοτικός σύμβουλος με τον Παράσχο. Άλλωστε ο Πασόης στοχεύει στα Λουτρά για να γίνει Πρόεδρος. Είτε με τον Παράσχο είτε σε συνεργασία με τον Μπίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ένας μπορεί να κυβερνήσει την Αλμωπία ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ.- ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ.- ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ.-
      Όσο για το μπογιατζή τον Πάρη, θα τον βάλει κάπου ο Σταυρακης, υδρονομεας κλπ.... Θέσεις υπάρχουν....

      Διαγραφή
    2. περσυνα ξυνα σταφυλια. γραφεις για τελειωμένους στην πολιτική. μετρηθηκαν, ζυγιστηκαν και βρεθηκαν ελλιποβαρείς και ελλιποϋψείς. Ακούμπα καπου αλλού αν θελεις να νοιωσεις χαρές.....

      Διαγραφή
  2. Aπό αυτό να καταλάβεις πόσο σοβαροί είναι οι υποψήφιοι στην Αλμωπία.
    Ευτυχώς ο Μπάμπης υπάρχει και τους αναδεικνείει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να αναγνωρισουμε οτι η Αλμωπία έχει πολύ μεγαλη εκταση, επίσης εχει πολλά χωριά. Που να τρεχεις καθε μέρα για να φωτογραφηθείς, πως να τα προλάβεις όλα. και οι καμερες καποτε γεμιζουν και οι φωτογραφοι θελουν την ξεκουραση τους, τα ρεπό τους, μην τα ζηταμε όλα απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καινούργια παιδική χαρά στην Λαγκαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
    Έξω όλοι τους! Τους είδαμε, τους δώσαμε τις ευκαιρίες τους και βρέθηκαν ελλιπείς, λίγοι!
    Θέλουμε νέα πρόσωπα, ανθρώπους φερέγγυους, χωρίς "προηγούμενα".
    Έξω οι δήμαρχοι της λακούβας και της καταστροφής των λουτρών διότι τα λουτρά δεν είναι μόνο "χρήμα" κύριοι, είναι όλα τα άλλα που φέρνουν το χρήμα στα ταμεία του δήμου κι αυτό το κατέστρεψαν οι τελευταίοι τρεις δήμαρχοι. Έξω, μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παρασχος για δευτερη φορά υποψήφιος; Ιδού ή Ρόδος, ιδού και το π@δημα...
    Αυτός δοκιμάστηκε στο Δήμο Εξαπλατανου, και ο λαός έδωσε την απαντηση του, και τού έδωσε το αξίωμα τού μπογιατζή Ανατολικής Αλμωπίας. Μπογιατζής πετρών Ανατολικής Αλμωπίας. Ας δοκιμάσει ξανά..... Σε αυτόν τον θώκο τού Δημάρχου δεν πρόκειται ποτέ να καθίσει, όσο παρά και αν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εσυ ψηφιζες μονος σου, τοτε σιγουρα, ποτέ δεν επρόκειτο να εκλεγεί, ελα ομως που ψηφιζουν πολλοί και εκλέγουν αυτούς που πραγματικά αξιζουν και δινουν ελπίδες. Ο μπογιατζής ηλικιακά ειναι τελειωμένος εκτός αν κανει δυνατή ομάδα και κοψει πρωτος το νημα

      Διαγραφή
  7. Μονο ενας μπορει να κυβερνησει την Αλμωπια. #maneken #aytoieimaste #kseroymetopionmas #kserwegw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημαρχο γιαννη μανεκεν τελεια και παυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)