Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Αλλαγές στο ωράριο στα σχολεία...


...ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας...

Σημαντικές αλλαγές στο ωράριο στα σχολεία εξετάζει το υπουργείο Παιδείας.

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας στην...
ΕΡΤ και αναφερόμενος στις αλλαγές που σκέφτεται η κυβέρνηση για το εκπαιδευτικό σύστημα τόνισε πως μία από τις σκέψεις έχει να κάνει με την αλλαγή στο ωράριο στα σχολεία.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαβρόγλου σημείωσε πως πρόκειται για μία σκέψη η οποία ακόμη κι αν αποφασιστεί δεν θα είναι δυνατό να εφαρμοστεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σημείωσε πως η συγκεκριμένη ιδέα θα έχει τόσο εκπαιδευτικό όσο και κοινωνικό αντίκτυπο.

Μάλιστα ο υπουργός Παιδείας τόνισε: «Έναν προβληματισμό που μελετάμε είναι μήπως τα σχολεία άρχισαν 09:00 το πρωί αντί 8:15. Δεν μπορούμε να το κάνουμε από αυτό τον Σεπτέμβριο. Είναι μία σκέψη. Είναι απολύτως ρεαλιστικό. Οι μαθητές θα σχολάνε μία ώρα αργότερα. Οι εργαζόμενοι γονείς θα μπορούν να αφήνουν τα παιδιά από τις 7:30. Το ολοήμερο θα πάει πιο πίσω».

Ο υπουργός Παιδείας αναφορικά με τις αλλαγές που θα φέρει το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση τόνισε πως βασικό μέλημα των αλλαγών θα είναι να υπάρξει ξανά Τρίτη λυκείου στο εκπαιδευτικό σύστημα και σημείωσε πως θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές μετά τις 15 Αυγούστου...

newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΙΠ ΜΑΚΑΚΑΣ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)