Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Άρχισαν τα μαχαιρώματα στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας



«Σφάχτηκαν « στο Δημοτικό Συμβούλιο για ανούσιο θέμα


 Ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας  πάνω από  πέντε λεπτά , τελικά το απασχόλησε μία ώρα περίπου , δηλαδή περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα θέματα. Μάλιστα ερχότανε για συζήτηση μετά από αναβολή .
Αφορούσε την παραχώρηση αίθουσας στους  ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  στο 2ο δημοτικό σχολείο για να την χρησιμοποιούν για μαθήματα χορού. Με την παραχώρηση συμφωνούσαν όλοι οι θεσμικοί παράγοντες , αλλά διαφωνούν οι γονείς και κηδεμόνες που έχουν διαθέσει αρκετά ποσά για την διαμόρφωσή της και ότι κατά την άποψή τους δεν συνάδει με  την λειτουργία του σχολείου. Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει προβεί σε παρόμοιες παραχωρήσεις  σε αρκετούς συλλόγους  , ικανοποιώντας το αίτημά τους.
Το  θέμα ήταν καθαρά πολιτικό και είχε να κάνει  με ομαδοποιήσεις στη παράταξη του Δημάρχου. Την εισήγηση την έκανε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου. Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης που παλαιότερα είχε ομηρικές αντιπαραθέσεις μαζί του , εξέφρασε ευθύς εξ αρχής την διαφωνία του.Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας διαφωνίες εξέφρασαν και  άλλοι σύμβουλοι από την παράταξη του δημάρχου , που μάλλον ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον Δήμαρχο , παρά να πάρουν θέση σε ένα ζήτημα τυπικών διαδικασιών και ήσσονος σημασίας. Οι προσπάθειες του δημάρχου να  ισορροπήσει την κατάσταση , δεν έφεραν αποτέλεσμα . Τελικά το θέμα πέρασε με 9 ψήφους υπέρ και 8 κατά . Υπέρ ψήφισαν και  σύμβουλοι της αντιπολίτευσης .  
 Καταιγιστικός ήταν και ο Χρήστος Μπάτσης σε ζητήματα καθημερινότητας  και σφυροκόπησε τον δήμαρχο , ακυρώνοντας ουσιαστικά  για όσα προσπάθησε να ωραιοποιήσει στην μικρή εισήγησή τουΕπιβεβαιόνοντας για μια ακόμα φορά τις πληροφορίες που τον φέρουν να ηγείται σχήματος στις ερχόμενες εκλογές.


8 σχόλια:

  1. Θέλω να έρθει στον αγιασμό κάποιος από αυτούς που ψήφισαν υπέρ. Δεν ντρέπεστε κάνετε πολιτική στην πλάτη των ανθρώπων που μοχθουν για το κοινό καλό χωρίς υστεροβουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή ήταν μια από τις αφορμές, τα αίτια τα γνωρίζουμε όλοι μας.
    Ή μάλλον ΤΟ αίτιο που είναι ο ίδιος ο δήμαρχος.
    Μεγαλύτερη δυσαρέσκεια σε πρόσωπο δημάρχου δεν έχει εκφραστεί ποτέ στην περιφέρειά μας. Κι αυτός ακόμα νομίζει ότι βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε Μπινο τελειωνεις οπου να ναι.αποδειχθηκες ο χειρότερος Δήμαρχος που υπήρξε πότε.Από έργα δεν είδαμε τίποτα μονο λόγια και φωτογραφίες από χορούς και πανηγύρια.Κι εσύ και ο ανιψιός σου Χρ Γεωργίου θα πάτε στα σπίτια σας και θα ξεχαστειτε απο την πολιτική σκηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalo tha itan otan sizitite ena thema sto simvoylio, gia deuteri fora, o eisigitis na exei prospathisei na vrei tin kaliteri dinati lisi. Afoy iksere o Xoursogloy oti iparxoun enstaseis giati den pige proetoimasmenos sto simvoylio me mia lisi pou na einai apodekti kai apo tis dio pleures. Aproetoimastoi panta sta diskola. epipleon otan exoun kapoioi simvouloi psifisoi thetika gia paromoies paraxoriseis se sxoleia pos mporoun kia exoun alli apopsi gia to thema tis paraxorisis aithousas stous Akrites?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που τώρα γλύφουν τον φασιστοδημαρχο κυριολεκτικά και μη πρώτοι θα τον παρατήσουν μετά τον μαιο παράδειγματα πολλα..μπινο τελείωσες και εσύ και οι τσατσοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο σε αυτούς που ψήφησαν αρνητικά! για πείτε μας λίγο ποιοι ψήφησαν αρνητικά και πιοι θετικά? με τι λογική θα βάλετε τα παιδιά του σχολείου στον ίδιο χώρο με τους ακρίτες! και απο θέμα υγιεινής να το δούμε δεν γίνετε... ο δήμαρχος πρότεινε να βρεθεί ένας άλλος χώρος για τους ακρίτες και πρότεινε να δοθούν και τα λεφτά για τον χώρο αυτόν! αυτά γιατί δεν τα λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βάλτε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο! μην βάζετε αποσπάσματα για να τα παρουσιάζετε ολα όπως σας βολεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)