Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ωμές απειλές κατά της ζωής μας


Στις ωμές απειλές έφτασαν οι « γνωστοί –άγνωστοι» που δεν αντέχουν όπως φαίνεται κανένα ίχνος κριτικής ή θίγονται τα άνομα συμφέροντά τους. Απειλούν ακόμα και με την φυσική εξόντωσή μας . Μάλιστα διατυμπανίζουν ότι σε αυτό η  Αστυνομία  θα είναι απλός θεατής.
Στο μήνυμά τους  μεταξύ άλλων αναφέρουν :



«..... περιμενω την απαντηση μου να την αναρτησεις στην ξανα στελνω και ελα να σε γλεντησω Η πεταμενατζιδη ζωη σου ως προσωπικοτητα και αποτυχημενη καριερα σου ως μπατσος .... Πετρακη ζεις σε μια κοινωνια που εχει ανθρωπους που σε ξερουν αλλα εσυ δεν τους εχεις μαθει ποτέ γιατι δεν ειναι του βουρκου που ζεις εσυ και ομοιοι σου. Κατσε στα αυγα σου και φτασε εως εκει που σε παιρνει . .......  και φυσικά οι μπάτσοι αν ξαφνικα βγεις απο τον δρόμο σου , τόσες λακούβες υπαρχουν στην ασφαλτο, σιγά μην αφήσουν τον καφε τους για να σε ψάξουν .»


Απαντηση
Ανώνυμε (μέχρι τη στιγμή που τα έστελνες) υβριστή, γνωρίζεις εννοείται ότι τα μηνύματα δεν πρόκειται να δημοσιευθούν –είπαμε δημοκρατία , είπαμε ότι εμείς αγωνιζόμαστε να λέει ο καθένας τη γνώμη του άσχετα αν δεν συμφωνούμε (Βολτέρος) . Ακόμα και στην περίπτωση που μας αφορά προσωπικά. Αλλά τα σχόλιά σου ξεπερνάν τα όρια της χυδαιολογίας, ψευδολογίας ,της συκοφαντικής δυσφήμισης. Αν νομίζεις ότι μπορείς μέσα από την ανωνυμία σου να μας απειλείς  για την ζωή μας, οφείλεις να ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είσαι και τόσο ανώνυμος.   Ξέρεις ότι είναι εύκολο να βρει κανείς ποιος είσαι. Είσαι πολύ γνωστός και επίσημα θα γίνεις γνωστός δια της νομίμου οδού , αφού έφτασες στο ελεεινό σημείο να απειλείς τη ζωή μας. Να ξέρεις όμως ότι σκουλήκια σαν και σένα δεν μας τρομάζουν . Ούτε και αυτούς που ντοπάρεις και τους στρέφεις εναντίον μας. Αν δεν αντέχεις την κριτική και  προσπαθείς με την βρώμικη και σκοτεινή σου  διαδρομή  να σταματήσεις  την ανεξαρτησία  μας και να μας φιμώσεις είσαι γελασμένος. Σαν σκουλήκι  είσαι καταδικασμένος να σέρνεσαι, μέχρι να σε τσαλαπατήσουν αυτοί που σε χρησιμοποιούν.
Οι αρχές ξέρουν ποιο είναι το καθήκον τους και θα το πράξουν. Εμείς θα σου τα πούμε και κατά πρόσωπο σε δεδομένη στιγμή.
Γιαυτό θρασύδειλο ανθρωπάκι  οι απειλές σου δεν μας αγγίζουν Απλά οι αρμόδιοι οφείλουν να μας προστατεύσουν και να σου τραβήξουν το αυτάκι.
  
Επί του θέματος (των  απειλητικών μηνυμάτων )  υπάρχει  η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που θα βρει άκρη.
Όσο για τον τόπο κατοικίας μου είναι γνωστός διότι εγώ, δεν ανήκω στη συνομοταξία των σκουληκιών, των κατσαρίδων  και των αρουραίων  για να κρύβομαι, όπως εσύ!!! Για λίγο ακόμα, όπως προείπαμε!!!
Π.Σ.




5 σχόλια:

  1. ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ25 Αυγούστου 2018 στις 4:36 μ.μ.

    θα σε κλασουν Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνδυασμός για γέλια και για κλάματα, το θράσος μαζί με την ηλιθιότητα και την βλακεία έκαναν σούπα τον εγκέφαλο του "τρομοκράτη". Μάλλον, οταν παρει την θεραπεία του, θα παρακαλάει για έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμάντη, αυτά για έναν δημοσιογράφο είναι παράσημα!
    Σημαίνει ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου χωρίς να γλείφεις κανέναν, ότι δεν είσαι οσφυοκάμπτης, ρίψασπις, ότι είσαι αντικειμενικός και λες αλήθειες.
    Δυστυχώς όμως οι αλήθειες είναι σκληρές και δεν τις αντέχουν όλοι.
    Γι' αυτό όσοι δεν μπορούν να τις αντιπαρέλθουν νόμιμα και τεκμηριωμένα, προσφεύγουν σε απειλές και ύβρεις.
    Μπράβο Σαμάντη, Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΕΛΚΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλαχαδερά που επίτηδες γράφουν με κεφαλαία, ασυνταξίες και ανορθόγραφα ώστε να μην τους καταλάβουν, τι είναι;
      Είσαι ο ελέφαντας που κρύβεται πίσω απ' την παπαρούνα!

      Διαγραφή

(3)